Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Njemačka: Više žena seksualno zlostavljano, pretučene starije osobe – sve od strane migranata

Njemačka: Više žena seksualno zlostavljano, pretučene starije osobe – sve od strane migranata

njemacka-migrantiTijekom vikenda u Njemačkoj, tri žene su bile seksualno zlostavljane, a stariji građanin je nakon prebijanja poslan u bolnicu

Dvojica afganistanskih migranata uhićeni su, dok su ostale tri osumnjičene osobe ostale na slobodi.

38-godišnjakinju su afganistanski migranti proganjali i silovali

Hanoverska policija je u ponedjeljak izvijestila da je u nedjelju 38-godišnja žena silovana nakon što su je presrela dva muškarca dok je bila na putu kući iz praonice u okrugu Linden-Mitte.

Policija je rekla, “Jedan od njih dvojice razgovarao je s njom i zahtijevao seksualni odnos, što je žena odbila.

Jedan od muškaraca potom je 38-godišnjakinju progonio do stana, gurnuo je uz ogradu, a zatim je silovao. Žena je uspjela pobjeći od muškarca nakon što ju je on nakratko ostavio bez nadzora. Kontaktirala je policiju nakon što je sigurno stigla do svog stana.

Dvojica migrantskih muškaraca koji se podudarali s opisima koje je žrtva dala policiji kasnije su uhićeni u blizini mjesta zločina. Prema portalu Junge Freiheit, glasnogovornica policije je izjavila za Berlinski tjednik da su obojica muškaraca Afganistanci.

Starija gospođa hospitalizirana nakon napada

76-godišnja žena hospitalizirana je nakon što ju je u nedjelju ujutro u gradu Bad Segebergu savezne države Schleswig-Holstein napao muškarac s “južnjačkim izgledom”.

Glasnogovornik policije rekao je za portal Jungeu Freiheit da je osumnjičeni čovjek koji je policiji poznat po tome što je u prošlosti počinio slična djela.

Seksualno napadnuta 18-godišnja djevojka

Policija u gradu Baden Eppelheimu traga za tamnokosim muškarcem za kojeg se vjeruje da je seksualno napao 18-godišnju djevojku koja je hodala ulicom Max-Kolbe-Wegom.

Muškarac je agresivno pokušao zgrabiti njezine intimne dijelove tijela. Nakon što se mlada žena obranila, kukavički napadač je pobjegao s mjesta napada.

Žrtva je osumnjičenog opisala kao vitkog 20-godišnjaka tamne puti koji je bio visok između 1,70 do 1,75 metara. U vrijeme zločina nosio je zelenu majicu i dugu crnu trenirku.

21-godišnjakinju seksualno maltretirala i tukla dva muškarca

U gradu Heidelburgu je 21-godišnjakinju seksualno uznemiravao muškarac iz istočne Europe koji joj je prvi u nedjelju ujutro prišao u baru i restoranu.

Policija kaže da je muškarac došao kod nje “s jasnom seksualnom namjerom.” Nakon što se žena nije složila, muškarac ju je agresivno zgrabio za grudi i stražnjicu.

Kad je žena te večeri izašla iz restorana, slijedio ju je muškarac i njegov prijatelj. Policija kaže: “Jedan od muškaraca tada ju je uhvatio za ruku, dok ju je drugi muškarac šakom udario lice i dao joj do znanja da od žene ne prihvaća “ne”

Žrtva je jednog od napadača opisala visokog oko 1,75 metara, tamnoputog, vitkog i crne, kovrdžave kose.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,