Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Orban o europskoj migracijskoj krizi: ‘Milijuni će doći, a naš zadatak je obraniti naš narod’

Orban o europskoj migracijskoj krizi: ‘Milijuni će doći, a naš zadatak je obraniti naš narod’

orban-intervjuMađarski premijer Viktor Orbán upozorio je svoj narod i narod Europe da je migrantska kriza daleko od kraja i da europske nacionalne države moraju biti spremne i voljne poduzeti korake kako bi ispravile greške i propuste koje provode EU globalisti kroz godine bezobzirnosti

Dok je govorio o emisiji ‘Dobro jutro Mađarska’ na Kossuth Radiju, Orban je primijetio da je u posljednjih pet godina bilo mnogo pogrešaka koje je Bruxelles napravio.

Mađarski lider također je napomenuo da njegova stranka Fidesz – koja trenutno ima gotovo 60 posto mjesta u mađarskom parlamentu – neće odustati od svojih napora unatoč nedavnom uspjehu na nacionalnoj i europskoj razini.

Tijekom intervjua, Orban je naglasio svoje čvrsto uvjerenje da Europa ne može biti jaka ako nema jake nacionalne države i neizravno odbacivanje federalističkih tendencija globalističkih birokrata u Bruxellesu, što dalje favorizira ekstremnu centralizaciju moći i povećanu integraciju između članica države – model Sjedinjenih Europskih Država, ako hoćete točno.

Velika većina ljudi koji su izvan globalističkog establišmenta u Bruxellesu protivi se tom modelu.

Viktor Orban, Matteo Salvini i Marine Le Pen su istaknuti glasovi koji su u stanju jasno artikulirati jasnu alternativu tom modelu globaliziranih Sjedinjenih Europskih Država u Europi.

“Dok pravo poštuje nacionalnost, ljevica slijedi internacionalistički program. Poštovanje prema našoj zemlji, zastupanje nacionalnih interesa i borba za naša prava su očito obaveze desnice“, rekao je Orbán.

Orbanov je ton bio pesimističniji kad su ga pitali za migraciju.

“Pritisak migracija samo će rasti u narednim desetljećima. Europsko stanovništvo je u opadanju, dok je suprotno slučaj na mjestima kao što su Azija ili Afrika. Takva situacija zahtijevat će znatno jači sustav kontrole granica. Milijuni će stići, a jedan od naših najvažnijih zadataka bit će obrana naših naroda” – objasnio je.

“Europski političari žele legalizirati imigraciju, misleći da je to pravo rješenje.”

Orban je nastavio, tvrdeći da je stvaranje društvene sredine u kojoj obitelji mogu cvjetati bolji je način da se zaustavi pad europske populacije nego što je to politika zamjenske migracije koju ljevičari i centristi guraju.

“Ostaje pitanje: kako ćemo provesti dodijeljene kvote prihvaćanja ilegalnih migranata? Kada će europske stranke shvatiti da pro-migracija ima više nedostataka nego koristi?

“Moći ćemo proslaviti naš uspjeh tek kad se riješi problem terorizma, javne sigurnosti i migracija” – rekao je Orban.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,