Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ‘MALOLJETNI’ MIGRANT SILOVAO KĆER UDOMITELJSKE OBITELJI I IZJAVIO DA JE MISLIO DA JE TO U ŠVEDSKOJ LEGALNO! U NJEGOVOJ ZEMLJI JE TO NORMALNO

‘MALOLJETNI’ MIGRANT SILOVAO KĆER UDOMITELJSKE OBITELJI I IZJAVIO DA JE MISLIO DA JE TO U ŠVEDSKOJ LEGALNO! U NJEGOVOJ ZEMLJI JE TO NORMALNO

svedska-plakatOn je objasnio tijekom ispitivanja da je to savršeno legalno u njegovoj domovini

Iako je zakonski skrbnik osumnjičenika prikazao kao dobrog učenika u školi i opisao događaj kao “slučajan”, sud je odlučio smjestiti navodnog krivca u posebnu skrb i kasnije ga optužiti za silovanje djece.

17-godišnji migrant bez pratnje je osumnjičen da je silovao mnogo mlađu djevojku u udomiteljskoj obitelji u kojoj je bio smješten.

U svojoj je obrani na saslušanju objasnio da je to u njegovoj domovini savršeno legalno, a u Švedskoj mu nitko nije rekao drugačije, izvijestio je list Lokaltidningen.

Kako je navela žrtva, ona je bila prisiljena na seks s 17-godišnjakom u travnju ove godine.

On je, pak, priznao da ima seks s njom, ali je tvrdio da nije svjestan da je to protuzakonito. Umjesto toga, opisao je silovanje kao “nešto što se dogodilo između dvoje djece”.

“Osumnjičeni NN je u određenoj mjeri priznao zločin, ali je izjavio da ne poznaje zakone koji se primjenjuju u zemlji s obzirom na spol i suživot.”

“Rektori u školama su dužni obavijestiti svaku osobu o pravilima koja se odnose na seks i suživot u Švedskoj” – rekao je upravni sud, kako navodi Lokaltidningen.

Međutim, također se pokazalo da su optuženom jasno objašnjena pravila koja se primjenjuju u Švedskoj na spolne odnose u njegovom prijašnjem azilantskom smještaju.

Pravni skrbnik osumnjičenika istaknuo je kako njemu ide dobro u školi iako im je silovao kćerku.

Također je opisao događaj kao “slučajan” i naglasio da će odvođenje dječaka u posebnu skrb uništiti njegov napredak.

Međutim, upravni sud nije dijelio takav stav i odlučio je da se 17-godišnjak smjesti u posebnu skrb tijekom šest mjeseci s trenutnim učinkom.

U dogledno vrijeme, bit će procesuiran zbog silovanja djece.

Istraga je također otkrila sumnje da bi navodni krivac mogao biti stariji od 20 godina. U tom slučaju kazna će biti dulja.

Prema švedskom zakonu, kazna za silovanje djece varira između dvije i osam godina zatvora.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,