Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ‘Donald Trump će ići u raj’: Irski svećenik podupro ameriÄkog predsjednika uoÄi posjeta njegovoj zemlji

‘Donald Trump će ići u raj’: Irski svećenik podupro ameriÄkog predsjednika uoÄi posjeta njegovoj zemlji

trum-rajAmeriÄki predsjednik Donald Trump trebao bi sljedećeg tjedna posjetiti vlastiti hotel sa pet zvjezdica i teren za golf u Irskoj dok će uslijed njegovog prosvjeda doći do prosvjeda

Međutim, lokalni župnik vjeruje da Trump neće biti dobrodošao u gradu Doonbeg u Irskoj, ali će biti dobrodošao na nebu.

“Ostavite nas na miru” bila je poruka Doonbegovog svećenika Joe Haugha svim prosvjednicima koji razmiÅ¡ljaju o pojavljivanju na Trumpovom dolasku na njegovo golf igraliÅ¡te u županiji Clare sljedeće srijede.

Trumpovo golf odmaralište u Doonbegu temelj je lokalnog gospodarstva koje zapošljava oko 305 zaposlenika tijekom cijele godine.

“Svatko tko to radi za dobro naÅ¡e zemlje vrijedan je poÅ¡tovanja” – kazao je Haugh lokalnim medijima, dodajući da su lokalni restorani prepuni u ovom ruralnom gradu zahvaljujući 45. predsjedniku Sjedinjenih Država.

Haugh vjeruje da će Trumpova “ljubav prema bližnjemu” biti dovoljna da mu omogući odlazak na nebo i da će, zapravo, biti “dobrodoÅ¡ao” iza bisernih vrata.

Prosvjed će se održati u Ennisu nekih 45 km od grada Doonbega, ali Haugh je upozorio sve anti-Trump prosvjednike da ostanu što dalje od grada Doonbega.

“Trebali bi nas ostaviti na miru, mi se ne mijeÅ¡amo u njihove živote! Ostavite nas u miru. Mi smo graÄ‘ani koji poÅ¡tuju zakon ovdje u Doonbegu.”

“Nije me briga kako ga portretiraju meÄ‘unarodni ili nacionalni mediji, on radi dobar posao za Ameriku” – dodao je.

Naslovna stranica lokalnih novina izazvala je znaÄajnu reakciju na internetu, od zaprepaÅ¡tenosti do nevjerice.

“Možemo li ubrzati proces?” – napisao je jedan korisnik Twittera o Trumpovom odlasku u nebo.

“Ne bi mi smetalo, ukoliko se to dogodi uskoro” – složio se drugi.

Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,