Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, NOVAC » Mladi Amerikanci tako preplašeni prijevarom ‘klimatskih promjena’ koja tvrdi da svijet završava za 12 godina – tako da nemaju ušteđeno ni novčića za mirovinu

Mladi Amerikanci tako preplašeni prijevarom ‘klimatskih promjena’ koja tvrdi da svijet završava za 12 godina – tako da nemaju ušteđeno ni novčića za mirovinu

mladi-klimaMilenijalci pate od “eko-anksioznosti”, budući da gotovo tri četvrtine (72 posto) kaže da je njihovo emocionalno zdravlje negativno pod utjecajem onoga što smatraju “neizbježnošću” klimatskih promjena

Ako ste se ikada zapitali ima li posljedica djelovanja za američko društvo koje provode varalice klimatski promjena, e pa ima ih. Mladi ljudi sve više izbjegavaju svaki napor da štede za svoju budućnost jer jer su ih uvjerili da će svijet završiti za oko 12 godina

U priči o toj temi, portal MarketWatch je intervjuirao 27-godišnju menadžericu za komunikacije u New Yorku, Lori Rodriguez, koja je rekla da ne štedi za umirovljenje jer ne vjeruje da će to išta značiti za njezinu budućnost:

Poput mnogih njezinih godina, Rodriguez je “popušila” propagandu i vjeruje da će klimatske promjene imati katastrofalne posljedice na naš planet.

Oko 88% Milenijalaca (veći postotak od bilo koje druge dobne skupine) vjeruje u religiju klimatskih promjena, a 69% kaže da će to utjecati na njih u njihovim životima.

“Želim se nadati najboljem i planirati budućnost koja je stabilna i sigurna, ali kad pogledam trenutne događaje i svijet koji predviđamo, ne vidim kako stvari ne mogu biti kaotične za 50 godina.” – izjavila je Rodriguez. “Vremenski sustavi su već van kontrole i ne mislim da je hiperbolično biti malo apokaliptičan.”

U sličnoj priči MarketWatcha primjereno nadalje primjećuje da se problemi mentalnog zdravlja među američkim Milenijalcima također povećavaju, i to značajno – osobito tijekom proteklog desetljeća, u razdoblju koje se podudara s povećanom klimatskom histerijom, koju je aktivno provodio Barack Obama.

Studija objavljena u časopisu Journal of Abnormal Psychology u ožujku pokazala je da je broj mladih Amerikanaca u dobi od 18 do 25 godina, koji bilježe simptome depresije – porastao za 52 posto između 2005. i 2017. godine.

U međuvremenu, stariji Amerikanci nisu osjetili značajniji porast mentalnih bolesti tijekom istog razdoblja. U stvari, ta brojka se smanjila u nekim dobnim skupinama.

Autor studije, Jean Twenge, pripisao je dramatičnom porastu depresije kod Milenijalaca korištenja društvenih i digitalnih medija, toliko da su utjecali na njihov društveni život i komunikaciju.

Nadalje, izvješće Američke psihološke udruge iz 2018. otkrilo je da Milenijalci pate od “eko-anksioznosti”, budući da gotovo tri četvrtine (72 posto) kažu da je njihovo emocionalno zdravlje negativno pod utjecajem onoga što smatraju “neizbježnošću” klimatskih promjena. To je u usporedbi sa 57 posto Amerikanaca starijih od 45 godina, još uvijek veliki broj.

U isto vrijeme, kako je primijetio Pew Research Center, dvije trećine Milenijalaca (rođenih između 1981. i 1996.) nemaju ništa ušteđeno za budućnost (mirovinu), prema Nacionalnom institutu za mirovinsko osiguranje.

Matt Fellowes, izvršni direktor United Incomea, online platforme za umirovljenje, rekao je za MarketWatch da većina Milenijalaca ne štedi novac jer si trenutno to ne mogu priuštiti. Ali je dodao da drugi osjećaju da neće imati niti budućnost da bi išta uštedili.

Ovo je užasno. Umovi američke mladeži su toliko zatrovani globalnim zagrijavanjem / klimatskim promjenama globalističkih lažljivaca, da čak odbijaju prihvatiti pozitivnu budućnost kao jednu i jedinu mogućnost.

Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI, NOVAC · Tags: , , , , , ,