Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Orban: ‘Europa je za Europljane i treba joj pravi vođe koji će ju braniti’, ‘migracije treba zaustaviti, a ne organizirati’

Orban: ‘Europa je za Europljane i treba joj pravi vođe koji će ju braniti’, ‘migracije treba zaustaviti, a ne organizirati’

orban-europa“Želimo vidjeti lidere u Bruxellesu koji neće organizirati migracije, već ih zaustavljati”

U radijskom programu “Dobro jutro, Mađarska”, premijer Viktor Orbán izjavio je kako se Bruxellesu na izborima za EU mora poslati snažna poruka: “Želimo promjene i Europu koja štiti svoje granice na kopnu i na moru”

Također je poručio… “Želimo vidjeti lidere u Bruxellesu koji neće organizirati migracije, već ih zaustavljati”.

Premijer je dodao da postoji “liberalna mafija” – uključujući političare, novinare i analitičare – koji se “pumpaju novcem” i rade kako bi uvjerili svijet da se ništa ne može učiniti da se zaustavi migracija.

No, kazao je, ispostavilo se da se ipak može učiniti nešto – jer je Mađarska zaustavila migracije na kopnu, talijanski ministar unutarnjih poslova Matteo Salvini radi to isto na moru, a američki predsjednik Donald Trump je odlučio izgraditi zid.

Ti su se protivnici migracije “počeli tretirati kao širitelji mržnje”.

Gospodin Orbán je izjavio kako je svrha izbora u EU “prihvaćanju ili oslobađanje” od načina razmišljanja da se takvi pro-migracijski globalistički vođe “trude nas prisiliti na migracije”, naglasio je, dodajući kako Europa treba vođe da je brane, jer Europa je dom Europljana, a Mađarska je dom Mađara.

Rekao je da većina Mađara “osjeća trnce niz kičmu” kada čuju koliko europskih političara govore da je migracija dobra, već i da bi trebala biti bolje organizirana nego što je danas.

Na pitanje ima li kandidata za mjesto predsjednika Europske komisije koji će poduprijeti anti-imigrantske stavove nakon što je prestao davati potporu Manfred Weberu, Orban je rekao: “nakon izbora će biti”.

Rekao je da će dva dana nakon što započnu izborni pregovori početi izbor budućih europskih lidera, i “Vidjet ćemo koliko je političkih figura i u kojim zemljama dobilo potpore”.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,