Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NJEMAČKA: 26-GODIŠNJI ERITREJAC IZBO DIJETE OBITELJI KOJA GA JE PRIMILA U SVOJU KUĆU DOK JE VRIŠTAO ‘UMRI, UMRI, UMRI!’

NJEMAČKA: 26-GODIŠNJI ERITREJAC IZBO DIJETE OBITELJI KOJA GA JE PRIMILA U SVOJU KUĆU DOK JE VRIŠTAO ‘UMRI, UMRI, UMRI!’

zastava-merkel“Dječakova majka je rekla: Uvijek smo pomagali Abdulrahmanu. Ne razumijemo zašto nam je to učinio”

26-godišnji eritrejski migrantje “vratio dug” njemačkoj obitelji koja ga je primila u njihovu kuću u Bavarskoj, pokušavajući navodno ubiti njihovo 11-godišnje dijete nožem za kruh dok je vikao “umri, umri, umri!”, piše HLN.

Migrant pod imenom Abdulrahman M. (26) ljubazno je primljena u dom njemačke obitelji gospođe Tine K. (34). Ipak, 25. srpnja 2018. nožem je izbo njezinog sina Paula (11). Dijete je bilo teško ozlijeđeno i preživjelo je. Ovog tjedna se tražitelj azila iz Eritreje mora pojaviti pred sudom u gradu Passauu (Bavaria) zbog pokušaja ubojstva.

Nakon bijega iz Eritreje, Abdulrahman M. je živio sa drugim migrantima u obiteljskoj kući u Vilshofenu. Tina K. (34) je živjela s mužem i dva sina u istoj kući i brinula se o migrantima, kako pišu njemački mediji, uključujući Die Welt i Suddeutsche Zeitung.

Prema tužitelju, Abdulrahman M. je namamio njihovog sina u zasjedu u roditeljskom domu. On je zapravo ciljao na Paulovu majku, ali je ona u to vrijeme bila u kupovini sa drugim migrantima.

Tražitelj azila pitao je dječaka gdje mu je majka i gurnuo ga u dnevnu sobu. Tamo ga je srušio i izvadio nož za kruh koji je tada imao. Eritrejac je tada izvikivao “umri, umri” dok je nožem ubadao jadno dijete. Paul je neustrašivo reagirao i branio od napada nožem.

Obiteljski pas – terijer – na kraju mu je spasio život. Ugrizao je napadača. Tada se Paul uspio osloboditi i pobjeći iz kuće. Abdulrahman nije zaustavio potjeru sve dok dječak nije zaustavio automobil na cesti. Paul je bio ozbiljno ozlijeđen po vratu, rukama i nogama. Morao je na hitnu operaciju. Imao je rez od 15 centimetara na vratu.

Deset mjeseci nakon napada, dječak i dalje ima ozbiljne psihološke probleme i probleme s koncentracijom, rekao je njegov otac. Vratio se u školu nekoliko tjedana nakon što je mjesecima bio u specijaliziranoj klinici.

“Dječakova majka je rekla: Uvijek smo pomagali Abdulrahmanu. Ne razumijemo zašto nam je to učinio”.

Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,