Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » POPULISTIČKI POLITIČKI VOĐA ZAPANJIO ELITU: ‘DANCI IDU KA TOME DA POSTANU MANJINA U SVOJOJ ZEMLJI’

POPULISTIČKI POLITIČKI VOĐA ZAPANJIO ELITU: ‘DANCI IDU KA TOME DA POSTANU MANJINA U SVOJOJ ZEMLJI’

paludan-danskaPremijer Danske šokiran u odgovoru na njegove izjave

Populistički vođa Rasmus Paludan zapanjio je političku elitu tijekom predizborne rasprave uživo kada je upozorio: “Danci su na putu da postanu manjina u svojoj zemlji” do 2040. godine

Paludan je danski odvjetnik i aktivist protiv islama koji vodi stranku Stram Kurs (Hard Line).

Izjava je dana tijekom izborne rasprave u kojoj je Paludan podijelio platformu za raspravu s premijerom Larsom Lokkeom Rasmussenom, koji je izgledao šokirano kada mu se Paludan usudio reći takvo što.

“Govore o tome kao da to nije veliki problem” – rekao je Paludan.

“…’Velika zamjena’ označava situaciju u kojoj muslimani, koji ovdje ne pripadaju, se vrlo rano vjenčavaju i naprave mnogo djece, a Danci se udaju kasno i imaju vrlo malo djece” – rekao je Paludan.

“Nije razumio (premijer) što se događa pred njegovim očima … ako se ovi uvjeti nastave, Danci su na putu da postanu manjina u svojoj zemlji” – rekao je Paludan dodajući: “I to neće biti zabavno za vas i za mene!”

Ostali sudionici rasprave iz ustanova bili su potpuno zaprepašteni dok je Paludan to izjavio.

Paludan se razvio iz male stranke u stvarnu političku silu kao rezultat zakona koji mu dopuštaju da sudjeluje u političkim raspravama prikupivši dovoljno potpisa za svoju stranku.

Danski izbori će se održati 5. lipnja.
 

 
Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,