Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » VIDEO: Djeca muslimanskog društva u Philadelphiji prisežu da će ‘odrezati glave’ za Alaha

VIDEO: Djeca muslimanskog društva u Philadelphiji prisežu da će ‘odrezati glave’ za Alaha

palestina-djecaZabrinjavajući snimci djece koja govore da bi se žrtvovali i ubijali za “Alahovu vojsku” pojavili su se iz islamskog centra u Philadelphiji

Islamsko američko društvo (MAS) je Islamski centar u Philadelphiji koje je objavilo videozapis na svojoj Facebook stranici koji slavi “Dan ummeta” u kojem djeca koja nose palestinske šalove pjevala o ubijanju za Alaha i džamiji u Jeruzalemu.

Bliskoistočni Institut za istraživanje medija (MEMRI), upozorio je Fox News poslavši mu ovaj video, piše Foxnews.

“To nisu izolirani incidenti; događaju se u glavnim središtima zemlje – uključujući i Pennsylvaniju” – kaže MEMRI u izjavi.

U videu, prevedenom od strane MEMRI-ja, djeca se mogu čuti kako pjevaju: “Zemlja Noćnog putovanja proroka Muhameda nas zove. Naša Palestina se mora vratiti nama.”

Jedna djevojka govori o mučenicima koji žrtvuju svoje živote bez oklijevanja kako bi osvojili Jeruzalem.

“Mi ćemo braniti zemlju božanskog vodstva našim tijelima i žrtvovati duše bez oklijevanja” – kaže druga djevojčica.

“Odrezat ćemo im glave i osloboditi žalosnu i uzvišenu džamiju Al-Aksa. Mi ćemo voditi Allahovu vojsku ispunjavajući Njegovo obećanje i mi ćemo ih podvrgnuti vječnoj torturi.”

MAS Philly pripada Muslimansko-američkom društvu (MAS), koje ima 42 središta u Sjedinjenim Državama i jedno u Velikoj Britaniji.

MAS-ova web-stranica kaže da je njezina misija “potaknuti ljude da teže Božjoj svjesnosti, slobodi i pravdi, te prenijeti islam s najvećom jasnoćom”, te da je njihova vizija “kreposno i pravedno američko društvo”.

U svojem najnovijem priopćenju, MAS osuđuje pucnjavu u sinagogi u Kaliforniji.

“Mržnji nema mjesta u našem društvu. U razdoblju u kojem smo vidjeli porast zločina iz mržnje, uključujući rastuću islamofobiju i antisemitizam, moramo zajedno biti u solidarnosti“, izjavio je Ayman Hammous, izvršni direktor MAS-a.

“Ta djela terora na mjestima bogoslužja i protiv čovječnosti ne mogu postati norma.”

Islamsko američko društvo (MAS) nije odgovorilo na zahtjeve za komentarom na sve ovo.

Pogledajte video:


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,