Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA, MEDIJI » Globalistički luđaci sada odbacuju pojam ‘klimtske promjene’! Novi izraz će biti ‘klimatska kriza’ kojim će strašiti građani svijeta

Globalistički luđaci sada odbacuju pojam ‘klimtske promjene’! Novi izraz će biti ‘klimatska kriza’ kojim će strašiti građani svijeta

klimatska-krizaPrije “globalnog zatopljenja” došlo je do “globalnog hlađenja”

Poznati stari članak iz časopisa Time iz sredine 1970-ih tvrdio je da se zemlja brzo hladi zbog istih razloga – tehnologije i aktivnosti uzrokovanih ljudskim djelovanjem.

Štoviše, sljedeće “ledeno doba” bilo je odmah iza ugla, a veliki dio svjetske populacije umro bi od gladi zbog dramatično skraćenih sezona uzgoja hrane.

Ipak, te su se tvrdnje, da ne kažemo laži mainstream medija, pokazalo netočnim. Tako su klimatski alarmisti morali smisliti nešto drugo kako bi nas ponovo sve preplašili, da bismo predali sve ovlasti – i sav naš novac – ‘onima koji žele svu moć na svijetu’.

Svijet se ne hladi, opasnost je “prošla”, ali nastala je nova opasnost, a to je sada zagrijavanje, i to toliko da imamo samo nekoliko godina života. Ili tako nešto – piše Breitbart.

No, nakon godina pokušaja i neuspjeha da se građanima proda “globalno zagrijavanje”, ljevičarski propagandisti su iznijeli novu frazu – “klimatske promjene” – jer, na kraju krajeva, tko bi mogao negirati činjenicu da se, kroz povijest, Zemljina klima… nije promijenila?

Sada ta fraza također nije dovoljno uvjerila većinu stanovništva na svijetu da predaju svoju slobodu i svoju imovinu i svoj novac globalistima.

Stoga je vrijeme da opet promijenimo taj izraz u “klimatsku krizu “. Ili “kolaps okoliša”.

Budući da izrazi “globalno zagrijavanje” i “klimatske promjene” ne plaše ljude dovoljno, aktivisti predlažu izmjenu terminologije u “klimatsku krizu” ili “okolišni kolaps”, uz pomoć savjetnika za oglašavanje u mainstream medijima.

Neuroznanstvena istraživanja sugeriraju da “globalno zagrijavanje” i “klimatske promjene” ne stvaraju dovoljno snažnu reakciju straha kod ljudi, dok je “klimatska kriza” dobila “60 posto veću emocionalnu reakciju slušatelja” prema nedavnoj studiji.

Klimatski alarmisti nikada neće prestati dok ne dobiju svu moć i sav novac.

Prema nedavnoj statistici, intenzivno lobiranje (kao i zagađenje nacionalnog obrazovnog sustava besmilenom klimatskom histerijom) dovelo je do 15-postotnog povećanja postotka onih Amerikanaca koji sada vjeruju da goveđi prdac, SUV-ovi i sva moderna tehnologija uništavaju naš planet.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: KLIMA, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,