Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Migrant koji je vjerovao da je ‘u redu’ silovati irsku djevojčicu – dobio 12 godina zatvora

Migrant koji je vjerovao da je ‘u redu’ silovati irsku djevojčicu – dobio 12 godina zatvora

irska-policijaMigrant koji je u Irskoj neprekidno silovao svoju 11-godišnju kćerku dobio je kaznu zatvora od 12 godina

Središnji kazneni sud saslušao je 42-godišnjeg muškarca, migranta koji je priznao silovanje djeteta, te u početku mislio da je taj zločin “normalan prema irskom zakonu”.

Naravno, to je bio sam izgovor za njegov način života, koji mu inače nije pomogao prilikom odlučivanja porote i izricanja presude.

Kasnije je osuđen od strane porote, nakon suđenja i optužbi za silovanje njegove kćerke. Njegov odvjetnik rekao je sudu da ne prihvaća te presude, piše Irishtimes.

U izjavi o utjecaju na žrtvu, djevojčica je izjavila da obitelj ima financijske i druge implikacije zato jer taj čovjek više nije u kući. Rekla je da se ponekad osjeć da je to njezina krivnja.

Silovana čerka je rekla da sada pati od manjak samopoštovanja, brige i stresa. Sada ne može spavati, a i učenje u školi joj pati.

Rekla je da se slomila kad je čula presudu. “Ponekad se osjećam kao da sam na dnu oceana”, rekla je, “Bez svjetla.” Ne želi ponovno vidjeti tog čovjeka, sud je objavio.

U siječnju prošle godine, muškarac je priznao krivnju pred Središnjim kaznenim sudom za tri točke u pogledu oskvrnuća djeteta mlađeg od 17 godina između ožujka i lipnja 2017. godine.

Optuženi je izjavio je da nije kriv ni po jednu točki optužnice za desetke silovanje iste djevojčice u razdoblju između 2011. i 2017. Također je negirao daljnje brojne slučajeve seksualne eksploatacije djevojčice u srpnju 2017. godine.

Porota ga je osudila za sve te optužbe u siječnju. Žrtva je bila u dobi između 11 i 16 godina u vrijeme počinjenja kaznenih djela.

Sudac Michael White rekao je da su prijestupi bili “ozbiljno kršenje prava djeteta”, što je uključivalo vrlo ozbiljno kršenje povjerenja jer je čovjek bio autoritet silovanom djetetu. Također je u presudu ušlo duljinu trajanja prekršaja i ozbiljnost zlostavljanja.

On je uzeo u obzir da je čovjek irski državljanin stranog podrijetla sa vrlo malo znanja engleskog jezika, i da će jako teško podnijeti.

Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,