Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Salvini pozvao na kastraciju ‘crva koji su grupno silovali turisticu na Siciliji’

Salvini pozvao na kastraciju ‘crva koji su grupno silovali turisticu na Siciliji’

italija-salviniMatteo Salvini, talijanski ministar unutarnjih poslova, pozvao je da tri mlada muškarca koji su navodno silovali američku tinejdžerica na Siciliji – budu kemijski kastrirana

“Nema popustljivosti prema zlostavljačkim crvima koji su silovali turisticu u gradu Cataniji”, objavio je Salvini kako piše Local.

“Zajamčena zatvorska kazna i kemijska kastracija!” – zahtijeva Salvini.

Slučaj se odnosi na tri sicilijanska muškarca koji su ranije ovog mjeseca optuženi za silovanje 18-godišnje Amerikanke u gradu Catania.

Osumnjičeni, za koje se izvješćuje da su u dobi od 19 do 20 godina, uhićeni su prošlog tjedna nakon što su identificirani na videima snimljenim tijekom cijele večeri na njihovim telefonima.

Prema navodnoj žrtvi, koja je tri mjeseca radila kao “au pair” za lokalnu obitelj, sastala se s muškarcima u baru uvečer 15. ožujka. Pod izlikom da zajedno idu u drugi bar, prisilili su je da uđe u automobil i odvezli do udaljenog područja gdje su se izmjenjivali u silovanju.

Telefonski zapisi objavljeni u talijanskim novinama pokazuju da je žena više puta pokušavala nazvati hitni broj 112, pa čak i 911, američki ekvivalent telefonskog broja policije, tijekom gotovo dva sata za koje kaže da je bila u automobilu, ali muškarci su joj prekidali pozive.

Osumnjičeni su navodno snimili zlostavljanje i kontaktirali su ženu na društvenim mrežama sljedećeg dana kako bi pitali želi li ponovno izaći.

Ona je prijavila taj napad talijanskoj policiji tog dana, nakon čega se vratila u Sjedinjene Države.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,