Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » OVO NIJE ŠALA: Njemački Socijaldemokrati žele integrirati teroriste ISIS-a u Njemačku uz pomoć radikalnih džamija

OVO NIJE ŠALA: Njemački Socijaldemokrati žele integrirati teroriste ISIS-a u Njemačku uz pomoć radikalnih džamija

dyamije-njemackaNjemački senator unutarnjih poslova Andreas Geisel iz stranke SPD trenutno provjerava mogu li se povratnici, teroristi ISIS-a, integrirati kroz radikalne džamije u Berlinu

Geisel je predložio svoj plan na 22. policijskoj konvenciji, kako pišu novine. U intervjuu je spomenuo da želi koristiti “legaliste”, piše tabloid Bz-Berlin.

“Legalisti” prema njemačkim sigurnosnim agencijama su radikalni muslimani koji žele ostvariti svoje ciljeve bez upotrebe nasilja.

Muslimansko bratstvo i turski Milli Gorus su samo dva primjera.

Novinar Gunnar Schupelius je za tabloid BZ Gunnar komentirao: “Geiselov prijedlog zvuči kao da želi upotrijebiti piromana kako bi ugasio vatru.”

Kako bi se uvjerio da Geisel nije pogrešno shvaćen, tabloid BZ je došao do Geisela. Njegov ured je jasno stavio do znanja kako je to doista prijedlog koji oni trenutno žele provesti u zakon.

“Dijalog između ‘legalističkih’ muslimanskih zajednica, koji ne koriste nasilje i odbacuju ga, pomaže i može dovesti do deradikalizacije.”

Teroristi ISIS-a će biti primljeni od strane muslimana, koji se protive njemačkom zakonu i žele stvoriti kalifat, ali bez upotrebe nasilja.

Karsten Woldeit iz stranke Alternativa za Njemačku (AfD) izjavio je: “Onima koji teže prema teokraciji nema mjesta u Njemačkoj.”

Federalni ministar unutarnjih poslova Seehofer iz sestrinske stranke Merkelove CSU također ima drugačiji pogled na ovo: “Džihadisti se mogu vratiti samo ako je za njima raspisana tjeralica.”


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,