Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Gdje je demokracija? Bruxelles zabranio velike demonstracije protiv UN-ovog Globalnog sporazuma o migracijama

Gdje je demokracija? Bruxelles zabranio velike demonstracije protiv UN-ovog Globalnog sporazuma o migracijama

belgija-zabranaPlanirani marš protiv Globalističkog imigrantskog pakta UN-a u Bruxellesu zabranio je gradonačelnik i premijer regije, priopćuje belgijski list HLN

“Ne možemo dopustiti ‘smeđi marš” u Bruxellesu” – rekao je gradonačelnik Phillippe Close i regionalni premijer Rudi Vervoort.

Marš, kojeg su organizirale domoljubne skupine i nacionalistička politička stranka Vlaams Belang, planirana je za nedjelju.

Na društvenim medijima oko 45.000 ljudi pokazalo je zanimanje za marš protiv UN-ovog Sporazuma koji migraciju proglašava ljudskim pravom.

Dužnosnici u Bruxellesu strahuju da bi se manifestacija mogla proširiti na druge dijelove grada pa je gradonačelnik donio odluku o zabrani.

“Mislili smo da je odluka donesena zbog terorističkog napada u Strasbourgu (na božićnom sajmu), ali čini se da problem nije sigurnost prosvjednika, već njihovo pravo na sjedinjenje i slobodu govora” – rekao je organizator marša Filip Brusselsmans.

Ironično, dodaje kako ga zabrana posjeća na “totalitarni režim”.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,