Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » Da li je vaš mobitel psihotroničko oružje koje kontrolira vaš um? Neki stručnjaci tako misle

Da li je vaš mobitel psihotroničko oružje koje kontrolira vaš um? Neki stručnjaci tako misle

mobilni-telefoniMobilni “pametni telefoni” emitiraju hrpu električnih signala i frekvencija koje, prema Peteru A. Kirbyju, čine te uređaje psihotroničkim oružjem koje može uništiti i kontrolirati ljudske umove

Danas nam ono dolazi iz mnogih izvora, kaže Kirby, pozivajući se na sveprisutnu i stalnu prijetnju elektromagnetskog zagađenja kojeg ima svugdje gdje idemo.

WiFi routeri, repetitori za mobilne mreže, “pametni” uređaji, elektične mreže sve više emitiraju impulse elektromagnetske energije koji izravno ometaju naše misli, emocije, raspoloženja, pa čak i tjelesne funkcije, upozorava stučnjak.

Kao što je općenito suprotno prirodnim područjima Zemljine magnetske energije, elektromagnetska polja elektroničkih uređaja su općenito loša za ljude” – piše Kirby.

“Velika količina dokaza ukazuje na to da uzrokuju rak. Ako to nije dovoljno loše za stanovnike gradova, elektromagnetska energija također može biti upotrijebljena kao oružje i može se rutinski koristiti protiv nas.”

Kontrola uma uz pomoć mobitela dio je projekta New Manhattan

U knjizi “Chemtrails Exposed: Project New Manhattan”, Kirby objašnjava kako koncept psihotropnog oružja nije ništa novo.

Elektromagnetska energija dugo je već područje zanimanja istraživača iz NASA-e, mornarice, Odjela za energiju i mnogih drugih koji su ga pokušali iskoristiti kao oružje za ratovanje.

Ono što oni znaju je da većina laika još uvijek ne zna da elektromagnetska energija može djelovati na način na koji se ljudi ponašaju i funkcioniraju. Kod izuzetno niske frekvencije (ELF), elektromagnetska energija je naročito učinkovita jer njezin raspon frekvencija je sličan onim frekvencijama koje mozak prirodno šalje i prima.

“Signali elektromagnetske energije (EM) proizvedeni od strane uređaja i odaslani u rasponu ELF-a mogu se sinkronizirati sa ljudskim moždanim valovima, tako da mozak postaje “upravljan” – piše Kirby.

“Valovi mozga ciljanog pojedinca prvo se skeniraju kako bi odredili učestalost EM-a koje trenutačno proizvodi njegov mozak. Zatim, tu istu frekvenciju koju proizvodi mozak ciljanog pojedinca proizvodi psihotroničko oružje i usmjerava ga na ciljanu osobu. Nakon što se moždani valovi ciljane osobe sinkroniziraju sa EM-om koje proizvodi psihotronističko oružje, frekvencija koju proizvodi psihotronističko oružje postupno se mijenja.”

Ako ovo sve zvuči malo previše nerealno, smatrajte da je savezna vlada čak priznala da provodi istraživanja na polju “bioelektromagnetike”, od kojih se većina otvoreno provodi i objavljuje u cijenjenim znanstvenim časopisima.

Dokazi su dostupni za sve one koji to žele vidjeti, što pokazuje da su mnogi od naših suvremenih gadgeta i drugih električnih uređaja osmišljeni za slanje i primanje signala koji su upravo slični onima koje šalje i prima ljudski mozak.

Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , , , , ,