Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE » OVO MORATE POGLEDATI: Slobodni zidari se okupili u Londonu kako bi proslavili 300 godina globalne kontrole

OVO MORATE POGLEDATI: Slobodni zidari se okupili u Londonu kako bi proslavili 300 godina globalne kontrole

masoni-okupljanjeNajveći slobodni zidari su snimljeni na videu kako raspravljaju o svojem snažnom utjecaja u svim sferama globalnog društva, slaveći Veliki ritual, godišnji slobodnozidarski događaj, u izuzetno simboličnom ambijentu Royal Albert Hall-a u Londonu

Slobodni zidari su slavili 31. listopada 2017. godine 300. godišnjicu svog utjecaja na društvo kojom je predsjedavao Veliki meštar Ujedinjene Velike lože Engleske, a sudjelovali su također i: princ Edward, knez Kent – unuk kralja Georgea V i kraljice Marije, i rođak kraljice Elizabete II.

Sudjelovalo je tisuće slobodnih zidara iz cijelog svijeta – uključujući 136 velikih meštara. Svečanost su obilježile “skice” uz pomoć kojih se raspravljalo oko utjecaja slobodnog zidarstva na suvremeno društvo, uključujući njegovu važnu ulogu u stvaranju Sjedinjenih Država.

U nekoliko točaka u svečanosti, Slobodni zidari su spomenuli “svevideće oko”, poznato i kao masonsko oko providnosti, koje se također nalazi i na američkim novčanicama.

Naravno, sve se to događalo na vrlo simboličkom podu sa uzorkom, pod gigantskim šestarom i svevidećim okom koje vidi sve.

Evo videozapisa:
 

 
Nakon što su otpjevali „God Save the Queen” (Bože čuvaj Kraljicu), Benjamin Franklina i George Washingtona (dva istaknuta masona), u izlaganju su objasnili kako Amerika utemeljena na masonskim principima.

Nakon toga su raspravljali o slobodnozidarskom simbolizmu u Washingtonu.

Tada su razgovarali o velikom broju masonskih predsjednika, o tome kako je “slobodno zidarstvo ugrađeno u američku kulturu” i kako je Kip slobode ogroman masonski dar francuskih slobodnih zidara.

Također su dodali: “Ne zaboravite na glazbenike”. Jer ima puno glazbenika koji su slobodni zidari.

Svečanost završava incijacijom slobodnozidarskog kandidata od strane princa Edwarda.

Iako ovaj kraljevski ritual nije sadržavao apsolutno ništa tajno ili okultno (to je bio javni događaj), ipak je razotkrio razne činjenice koje se često odbacuju kao “teorija zavjere”.

Simbolizam na pozornici (koji podsjeća na glazbenu nagradu MTV-a) jasan je podsjetnik da su masovni mediji prepuni njihovih simbola, počevši od svevidećeg oka.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,