Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » ZNANSTVENA STUDIJA: Povećanje razine CO2 u atmosferi je ‘čudo’ koje ozelenjava našu planetu, a ne razlog za paniku

ZNANSTVENA STUDIJA: Povećanje razine CO2 u atmosferi je ‘čudo’ koje ozelenjava našu planetu, a ne razlog za paniku

suma-dioksidMitovi klimatskih promjena šire znanstveno nepismeni propagandisti koji ispiru mozak svima koji na kraju vjeruju da je ugljični dioksid otrov za biljke

Zapravo, to je molekula zelenila za planet, kao što smo više puta objasnili u više klimatskih spotova i klimatskih članaka.

Sada, nova znanost objavljena u časopisu Nature pokazuje da se globalni šumski pokrov širi na cijelom planetu, jer je koncentracije CO2 u atmosferi u porastu na zdravije razine koje pašu vegetaciji i koja podupire rast šuma i zdravlje prirode.

Da, dobro ste pročitali… Pošumljavanje planete Zemlje se širi, ne smanjujući se, kao što nam svakodnevno govore lažljivi globalistički mediji.

“Imamo podatke da se suprotno prevladavajućem mišljenju, šumska površina globalno širi, a pokrivenost stablima se povećala za 2,24 milijuna km2 (što je povećanje od 7,1% u odnosu na razinu iz 1982. godine)” – navode autori istraživanja pod naslovom “Globalna promjena zemljišta od 1982. do 2016. godine.”

Studija je prvenstveno financirana od strane NASA-ine agencije Making Earth System Data Records for Use in Research Environments (MEaSUREs), inicijative World Resources Institute’s Global Restoration Initiative i programa NASA Land-Cover and Land-Use Change (LCLUC).

“Ovdje smo analizirali 35 godina vrijednih satelitskih podataka i pružili sveobuhvatan zapis globalne dinamike promjene zemljišta u razdoblju od 1982. do 2016. godine” – objasnili su autori. “Globalni zeleni pokrivač zemlje smanjen je za 1,16 milijuna km2 (- 3,1%), osobito u poljoprivrednim regijama u Aziji.”

Ugljični dioksid dovodi planet Zemlju natrag u život rastom šuma, biljaka i usjeva za prehranu

Studija dokumentira znanstvenu stvarnost da ugljični dioksid podržava rast i širenje šuma diljem planeta.

To stvarno ima smisla, jer je CO2 “kisik” biljnog života. Bez CO2, umalo bi gotovo propao cijeli biljni život na planeti, a potom bi se dogodio i potpuni slom prehrambenog lanca, životinjskih ekosustava i ljudske civilizacije.

Trenutno, u atmosferi je CO2 oko 408 ppm, što je opasno niska razina za biljke (i šume), uzrokujući masovnu smrt stabala, usjeva hrane i čak trave.

Superbogati luđaci koji zagovaraju klimatske promjene lažu javnost i tvrde da razina CO2 nikad nije bila tako visoka. Čak se i NASA pridružila uroti selektivnim odabirom podataka za prikazivanje u javnosti, iskrivljujući istinsku povijest CO2 na planeti Zemlji.

U stvarnosti su razine CO2 u prošlosti bile čak deset puta veće (više od 4000 ppm). Današnja razina CO2 je blizu najniže razine koja je ikada postojala u povijesti planeta, i ona na svu sreću polako raste, dok se život biljaka na cijeloj Zemlji polako obnavlja.

Ljevičarski anti-znanstveni mediji sada zabranjuju sve sadržaje koji dovode u pitanje lažnu znanost o klimatskim promjenama, nadajući se da će cenzurirati bilo kakvu stvarnu raspravu o toj temi, istodobno gurajući vlastitu znanost o tome da je CO2 “otrov”.

Znanstveni moroni koji pozivaju na uklanjanje CO2 iz atmosfere zapravo traže vlastito masovno samoubojstvo i izumiranje većine života na planeti Zemlji.

To je vrsta samoubojstva, idiotske pozicije koju mogu slijediti samo znanstveno nepismeni, arogantni liberalni mafijaši koji ne znaju ništa o stvarnosti, ali se fiksiraju na deluzionalnu bajku koju je izmislio i progurao Al Gore, anti-znanstveni luđak koji ima “ugljičnu fobiju”.

Istraživanje je objavljeno u časopisu Nature autora Xiao-Peng Songa, Matthew C. Hansena, Stephen V. Stehmana, Peter V. Potapova, Alexandra Tyukavina, Eric F. Vermotea i John R. Townshenda. Izvor: Nature 560, stranice 639-643 (2018)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , , ,