Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » NEW YORK TIMES doslovno izjavio da je ‘rast biljaka’ na Zemlji uz pomoć CO2 – strašna stvar!

NEW YORK TIMES doslovno izjavio da je ‘rast biljaka’ na Zemlji uz pomoć CO2 – strašna stvar!

CO2-timesSve maske su pale. Alarmisti klimatskih promjena u mainstream medijima otkrivaju svoje prave motive

Novo izvješće koje je napisao Carl Zimmer iz New York Timesa sugerira da je proces “ozelenjavanja” Zemlje sa CO2 strašna stvar koja se mora preokrenuti.

U članku se tvrdi da je “globalno ozelenjavanje” uz pomoć emisija ugljičnog dioksida, “strašno” na duge staze. Biljke ne smiju slobodno rasti s obilnom količinom ugljičnog dioksida u atmosferi.

Očito, borba protiv “klimatskih promjena” zapravo je varljiva priča o iskorjenjivanju neophodnog spoja (CO2), tako da biljni život počne propadati i planet postane pust i prazan.

Alarmisti klimatskih promjena su proglasili ugljični dioksid jednom vrstom zagađivača, iako sadrži dvije od najvažnijih molekula za sam život.

Ako bi se razine ugljika smanjile na gotovo nulu, planet bi postao hladan i / ili sušan, neplodan, depopuliran, siromašan hranjivim tvarima, siromašan raznovrsnošću hrane i konačno sa manjkom kisika. Ovo je vrsta planeta kojeg Carl Zimmer zagovara?

Zašto oni pokušavaju ubiti život na Zemlji?

Borba protiv “klimatskih promjena” također je zavjera kojom se manipulira i mijenja Zemljina klima na načine koji pogoduju određenim industrijama, i na načine koji kontroliraju stanovništvo.

Prirodni rast atmosferskog CO2 je koristan za rast biljaka, što u konačnici potiče proizvodnju hrane i povratak kisika u atmosferu.

Međutim, Carl Zimmer iz New York Timesa napisao je 30. srpnja kako “porast razine CO2 čini svijet zelenijim, ali to nije ništa što bi trebali slaviti.”

Zimmer zagovara kontrolu emisija CO2 kako bi se klima mogla manipulirati i kontrolirati. Zastupnici klimatskih promjena kao što je Zimmer zapravo su za “klimatske promjene”, jer žele manipulirati Zemljinom klimom kako njima najbolje odgovara.

Zimmer ne želi vidjeti da biljke rastu na područjima gdje su nekada bile rijetke. Zbog porasta razine CO2 u prošlom stoljeću, biljke su rasle brže od bilo kojeg drugog vremena u proteklih 54.000 godina. To je donijelo nevjerojatno obilje života i ekosustava.

No, svatko tko se ne slaže s Zimmerom smatra se “demantičarom klime” jer pokušava spriječiti “znanstveni napredak”.

Drugi su prihvatili ideju o rastu razine CO2, jer bi to prirodno pomoglo da planet ponovno zazeleni. Bivši suosnivač Greenpeacea Patrick Moore tvrdi da svijet treba više CO2. Zemlja ima teorijski nedovoljno CO2 u odnosu na prošla geološka razdoblja, kada je biljni život eksplodirao.

Moore je kritizirao Zimmer i New York Times zbog njihove tvrdnje. Moore piše da bi razina CO2 trebala biti veća: “800-1200 ppm CO2 je optimalno. Bile su niže razine tijekom pleistocena nego bilo kada u povijesti Zemlje.”

Također je poznata činjenica da biljke doživljavaju ogroman rast kad se CO2 upumpava u staklenik.

Budući da biljke sintetiziraju svoje vlastite lijekove, potreban je vrlo važan element za stvaranje veza za proizvodnju fitokemikalija i vitamina.

Na primjer, vitamin C se stvara iz vodika i kisika, a sve njih vežu ugljikove veze. Ugljik je toliko uobičajen u kemiji da čak nije označen molekulskim formulama.

Lišće, stablo, voće, kora i nutritivni spojevi koji dolaze iz biljnog života ovise o korištenju ugljičnog dioksida iz Zemljine atmosfere.

Neobičan rat protiv ugljika nije samo rat protiv raznolikosti, nezavisnosti i obilje hrane, nego je i rat protiv prirodne medicine, prehrane i superhrane koja liječi.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , , , ,