Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » BIVÅ I LIJEÄŒNIK MUZIÄŒKE ZVIJEZDE OTKRIO: Michaela Jacksona je ‘kemijski kastrirao’ njegov otac dok je bio djeÄak (VIDEO)

BIVÅ I LIJEÄŒNIK MUZIÄŒKE ZVIJEZDE OTKRIO: Michaela Jacksona je ‘kemijski kastrirao’ njegov otac dok je bio djeÄak (VIDEO)

michael-kastracijaOsobni lijeÄnik Michaela Jacksona tvrdio je da je pjevaÄa njegov otac “kemijski kastriran” kao djeÄaka kako bi sprijeÄio njegov razvoj – i održao visoki glas

Conrad Murray, koji je bio Jacksonov osobni lijeÄnik i koji je bio u zatvoru dvije godine zbog nehotiÄnog ubojstva ikone pop glazbe, snimip je izjavu u videu u kojem je osudio Joea Jacksona, koji je umro proÅ¡log mjeseca.

“ÄŒinjenica da je [Michael] bio kemijski kastriran da bi održao svoj visoki glas je izvan svakog razuma” – rekao je Murray u video kojeg je objavio The Blast.

Murray je tvrdio da je Jackson dobio hormonske injekcije kada je imao 12 godina u pokuÅ¡aju da izlijeÄi akne i zaustavi mutaciju glasa. Tu tvrdnju je lijeÄnik prvi put iznio u svojoj objavljenoj knjizi 2016. godine.

Michael Jackson je umro 2009. godine zbog predoziranja propofolom i sedativima. Postao je slavan ka dijete dok je zajedno s braćom i sestrama bio Älan grupe ‘The Jackson 5′, Äiji je manager bio njihov otac.

Murray je tvrdio da mu se Jackson povjerio “o mnogim patnjama pod patronatom svoga oca koje su bile izvan poimanja.”

Rekao je da je Joe Jackson bio “jedan od najgorih oÄeva svojoj djeci u povijesti” i dodao: “Nadam se da će Joe Jackson tražiti otkup grijeha u paklu.”

Francuski vaskularni kirurg objavio je sliÄne izjave u 2011. godini, Äak i napisavÅ¡i knjigu o tome.

Dr. Alain Branchereau rekao je da je Jackson kemijski kastriran uz pomoć sintetiÄkog muÅ¡kog hormona Cyproterone.

Nakon istraživanja ovog “lijeka” i istraživanja fotografija i struÄnjaka na terenu, Branchereau je otkrio da on spreÄava rast dlaÄica i grkljana. TakoÄ‘er utjeÄe na kosti, Å¡to može dovesti do slabog kostura i velikog prsnog koÅ¡a.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,