Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA, MEDIJI » SLUČAJNOST? Jeste li primijetili nešto ČUDNO na Svjetskom prvenstvu u Rusiji?

SLUČAJNOST? Jeste li primijetili nešto ČUDNO na Svjetskom prvenstvu u Rusiji?

haarp-rusijaKalendarski je već odavno nastupilo ljeto, a vrijeme je na Balkanu u posjljednjih dva, tri tjedna više nalik kasnoj jeseni

Zanimljivo, vremenski uvijeti su se u Hrvatskoj pogoršali u četvrtak, 14. lipnja, baš na dan kada je u Rusiji počelo Svjetsko nogometno prvenstvo.

I dok je diljem Hrvatske ljeto tih dana bilo nalik sibirskom, u Moskvi i na ostalim lokacijama prvenstva sjalo je sunce bez i jednog oblačka na nebu kao na Hvaru.

To je dovoljan razlog da mnogi u Hrvatskoj i ostalim zamljama Balkana, koje su također zadesile vremenske nepogode, posumnjaju da u tome prste ima rusko modificiranje klime za potrebe Prvenstva. I dok je kod njih lijepo, na Blakanu vrijeme divlja.

Da tu ima nešto, za srpski je tabloid Alo komentirao Velimir Abramović, srpski filozof, jedan od najvećih poznavaoca lika i djela Nikole Tesle na svijetu te vodeći svjetski teoretičar HAARP tehnologije.

Vremenom se se u svijetu manipulira već više od 70 godina i ovo je normalna nuspojava toga. HAARP projekat je započeo još Tesla 1899. , kada je u laboratoriju izazvao kišu, i tu je počela kontrola klime.

Amerikanci i Rusi su, prirodno, otišli najdalje u razvijanju te tehnologije, s tim da su Amerikanci od toga očekivano napravili oružje.

Sasvim je normalno da ako negdje izazovete pretjeranu sušu, na drugoj strani imate potop, jer vi rastjerujete vlagu i automatski povećavate vlažnost negdje drugdje, sad što smo stradali baš mi i Grčka, negdje je moralo da se ispolji”, rekao je Abramović.

S njim nije složan meteorolg Đorđe Đurić koji smatra da je modifikacija vremena normalna stvar koja se uči i na fakultetu.

Naravno da se može uticati na vremenske prilike, ali je besmislica da je Rusija poslala nevrijeme Balkanu. To funkcionira slično kao kad se deluje na grad ili na maglu, što smo i mi radili za vrijeme Olimpijade u Sarajevu, ali i danas na aerodromima.

Nije tajna da su manipulisali kako bi vreme na SP bilo lepo, to se radilo i na OI u Pekingu, ali je to djelovanje lokalnog karaktera. Ne možete da pucate u nebo iznad Niša i promenite vreme u Leskovcu” kaže Đurić.

Ipak, ako ste gledali utakmicena Prvenstvu, mogli ste primijetiti da je Putinov HAARP nekoliko puta ‘zaštekao’. Za vrijeme utakmice Rusija-Španjolska kišilo je kao iz kabla.
 
(dnevno.hr)

Filed under: KLIMA, MEDIJI · Tags: , , ,