Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » EKSKLUZIVNO: Tajna Bilderberg konferencija počinje za dva dana u Italiji! Globalisti panično zabrinuti zbog populizma u Europi

EKSKLUZIVNO: Tajna Bilderberg konferencija počinje za dva dana u Italiji! Globalisti panično zabrinuti zbog populizma u Europi

bilderberg-italijaBilderberg globalisti su zabrinuti su zbog populističkih pokreta koji se sve više šire Europom

Godišnje elitističkao okupljanje će se održati ovog tjedna 7. – 10. lipnja u Torinu, primjerenom mjestu gdje je Italija upravo izabralo anti-masovnu-migracijsku i euroskeptičnu koalicijsku vladu.

Prema službenoj internetskoj stranici Bilderberg grupe, tema o kojoj će se razgovarati na ovogodišnjem tajnom sastanku bit će “populizam u Europi”.

Nakon što nije privremeno instaliran bivši tehnokrat MMF-a u Italiji i nakon što su koalicijski pregovori između stranaka “5 zvjezdica” i “Lega” privremeno prekinuti, globalisti će nesumnjivo izraziti uznemirenost da Italija ne bude primjer za ostatak Europe.

Nova populistička vlada je obećala provesti deportaciju 500.000 imigranata, ponovno potvrđujući lokalizam nad globalizacijom i monopolističkim kapitalizmom, nadgledajući džamije i oživljavajći kršćansku baštinu zemlje. Sve su to politike koje izravno proturječe neoliberalnom globalističkom konsenzusu kojeg Bilderberg grupa zastupa.

Popis sudionika ovogodišnje konferencije Bilderberg, koji započinje u četvrtak, također je objavljen, popis koji je novinar Charlie Skelton opisao kao “fascinantan i moćan”.

Tajna skupina također će raspravljati o “SAD-u na pola mandata” i “post-istinskom svijetu”, koji uključuju napore u borbi protiv takozvanih “lažnih vijesti”.

Iako mainstream mediji redovito opisuju Bilderberg grupu kao puku “konferenciju raznih ljudi” bez stvarne moći, postoje bezbroj primjera ove skupine u kojima je ona utjecala na svjetske poslove.

Godine 2010. bivši glavni tajnik NATO-a i član Bilderberg grupe Willy Claes priznao je da su članovi Bilderberg grupe dobili mandat da provedu odluke koje su formulirane tijekom godišnje konferencije.

Ako je to slučaj, oni tada krši zakone u brojnim zemljama koje zabranjuju političarima da u tajnosti budu pod utjecajem stranih posrednika.

U 2009. godini, predsjedatelj Bilderberg grupe Etienne Davignon se čak hvalio o tome kako je jedinstvena valuta Europske unije bila zamisao skupine Bilderberg.

Na službenoj stranici Bilderberg grupe bilderbergmeetings.org, piše:

Torino, 66. Bilderberg sastanak, će se održati od 7. – 10. lipnja 2018. u Torinu, Italija. Danas je 128 sudionika iz 23 zemlje potvrdilo svoj dolazak.

Kao i uvijek, pozvana je raznolika skupina političkih lidera i stručnjaka iz industrije, financija, akademske zajednice i medija.

I naravno, NOVINARIMA JE ULAZ ZABRANJEN!

Ključne teme za raspravu ove godine su:

  1. Populizam u Europi
  2. Izazov nejednakosti
  3. Budućnost rada
  4. Umjetna inteligencija
  5. SAD prije pola mandata
  6. Slobodna trgovina
  7. Američko svjetsko vodstvo
  8. Rusija
  9. Kvantno računanje
  10. Saudijska Arabija i Iran
  11. Svijet “post-istine”
  12. Tekući događaji

 
POTPUNI POPIS SUDIONIKA KONFERENCIJE BILDERBERG GRUPE 2018. MOŽETE VIDJETI OVDJE.

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , ,