Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » POZNATA AMERIČKA VOZAČICA TRKAĆIH AUTOMOBILA O KONTROLI POPULACIJE: ‘Trebamo normalizirati nerađanje djece’

POZNATA AMERIČKA VOZAČICA TRKAĆIH AUTOMOBILA O KONTROLI POPULACIJE: ‘Trebamo normalizirati nerađanje djece’

megan-depopuAmerička profesionalna vozačica trkaćih automobila Leilani Munter vodi pokret za kontrolu populacije koji odabire nerađanje djeteta i tvrdi kako bi takva odluka trebala biti “normalizirana” i uvedena u društvo

Samozvana “veganska hippie djevojka” Munter je postala zaštitnik britanskog humanitarnog populacijskog pokreta “Population Matters”, čiji je cilj promicanje svijesti o prekomjernoj populaciji poticanjem manjih obitelji.

Britanski voditelj i naturalist David Attenborough također je zaštitnik ovog pokreta.

“Ako nemate dijete, to je najbolji način da se smanji štetni utjecaj na planet”, rekla je Munter (44) za Reuters.

“Ako pogledate brojeve, Zemlja je gotova, a ljudska rasa ne može nastaviti beskonačno rasti samo s tolikim brojem resursa. Moramo normalizirati život bez djeteta” – dodala je.

Munter, koji je financirala svoju trkaću karijeru radeći kao dublerica Catherine Zeta-Jones i utrkujući se sa sloganom “Vegan-Strong” na svojem trkaćem automobilu, imenovana je u top 10 ženskih vozača prema popisu časopisa Sports Illustrated.

Diplomantica na Kalifornijskom sveučilištu u San Diegu rekla je svom dečkom prije 12 godina da ne želi osnivati obitelj, ali umjesto da su se rastali, par je ostao oženjen od 2009. godine.

Ujedinjeni narodi procjenjuju da svjetsko stanovništvo raste 83 milijuna godišnje, a broj ljudi na planetu očekuje se da će do 2050. godine dosegnuti 9,8 milijardi sa sadašnjih 7,6 milijardi.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,