Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Kalifornijska vlada guvernera Jerry Browna ZABRANJUJE PRODAJU BIBLIJE! (VIDEO)

Kalifornijska vlada guvernera Jerry Browna ZABRANJUJE PRODAJU BIBLIJE! (VIDEO)

biblija-kalifornijaProdaja u Biblije i knjiga temeljenih na učenju Biblije za škole bit će zabranjena u Kaliforniji u bliskoj budućnosti zahvaljujući guverneru Jerryu Brownu i državnom parlamentu koji će legalizirati zakonski prijedlog koja tvrdi da Biblija promiče govor mržnje protiv homoseksualaca, lezbijki i transrodnih osoba

Parlamentarni zakon broj 2943 prijetit će slobodi vjeroispovijesti i prava kršćana iz Prvog amandmana u Kaliforniji.

Korištenje državnog “statuta” kako bi se ograničila vjerska sloboda i sloboda govora, zakon nastoji zabraniti prodaju Biblije jer ona uključuje stihove koji spadaju izvan onoga što kalifornijski guvernet Brown smatra “prihvatljivom podukom” po pitanjima seksualnosti.

Kontroverzni zakon, koji također zabranjuje bilo koji oblik govora ili pisanog materijala koji promiče tradicionalna kršćanska gledišta o braku i seksualnosti, već je prošao kroz kalifornijski državni parlament nakon što je u četvrtak odobren od strane zastupnika. Zakon sada odlazi u državni senat na glasovanje.

Randy Thomasson sa portala SaveCalifornia.com kaže kako je zakon iznimno širok i utječe na nešto što pomaže ljudima da traže vjerske smjernice.

“Ovo je vrlo skupo, tiransko i apsolutno uništavanje slobode govora, vjerske slobode i osnovnog izbora ljudi. Ovo je anti-sloboda, antiamerički zakon” – rekao je Thomasson za CBN News.

U osnovi, crkve i kršćanske škole koje dijele biblijsko poučavanje o toj temi bit će otvorene za tužbe.

CBN News je upitao Thomassona hoće li ovaj zakon dovesti do zabrane Biblije ili čak knjiga drugih vjera poput Kurana.

“Pa, možete vidjeti kako ovaj zakon stupa na snagu. Biblioteka crkve koja prodaje Bibliju, naravno, prodaje knjige o braku ili seksualnoj čistoći … Vidjeli ste članicu javnosti ili čak zastupnicu državnih vlasti kako kaže: “Hej, to je ilegalno” – odgovorio je Thomasson.

Ako Zakon broj 2943 bude odobren u kalifornijskom Senatu i bude potpisan i ozakonjen, to će negativno utjecati na kršćanske savjetnike, knjižare, crkvene konferencije, kao i medicinske i zdravstvene djelatnike.

Zakon također nastoji zabraniti biblijsko savjetovanje za one koji traže kršćansko vodstvo, jer se tradicionalno kršćansko savjetovanje ne uklapa u “suvremeni znanstveni” pogled na svijet guvernera Jerryja Browna.

“Ljudi imaju pravo tražiti savjet po svom izboru, ali ovaj zakon zamjenjuje osobni izbor za vladin izbor. Implikacije su zapanjujuće, a rezultat je štetan” – izjavio osnivač i predsjednik Liberty Counsela za CBN News.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,