Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Njemački ‘Snowden’ traži azil u Rusiji zbog razotkrivene stravične urote Zapada koja je povezana sa kršćanima

Njemački ‘Snowden’ traži azil u Rusiji zbog razotkrivene stravične urote Zapada koja je povezana sa kršćanima

nijemacdjecaZa Markusa Bergfelda, čija su djeca navodno odvedena od obitelji i otrovana psihotropnim drogama, Rusija je posljednje utočište, izjavio je bivši njemački časnik ruskom dnevniku Daily Storm

Njemački “Snowden” traži azil u Rusiji zbog otkrivene zavjere Zapada da se oduzimaju djeca kršćanima.

Potvrđujući ono na šta je grčki pisac Raul Ilargi Mejer upozorio: „Mi nismo na početku novog i zastrašujućeg doba, mi smo u njegovom središtu“, novo cirkularno pismo ruskog Ministarstva vanjskih poslova (MID) izvještava Kremlj da bivši časnik njemačkog Bundeswehra po imenu Markus Bergfeld traži azil u Rusiji nakon što je nehotično imao pristup povjerljivim podacima koji otkrivaju monstruoznu zavjeru Zapada da počne oduzimati djecu od njihovih roditelja kršćana – čije napore pomažu vrhunski znanstvenici iz Amerike, koji su upravo pustili u javnost saopćenje da su oni koji vjeruju u Krista ljudi sa oštećenjem mozga, piše Sputniknews.

Prema ovom izvještaju, bivši vojni obavještajni časnik njemačkog Bundeswehra po imenu Markus Bergfeld, 2011. godine je slučajno preuzeo visoko poverljivi dokument EU u kome je detaljno navedena gadna i sotonistička zavjera Zapada da počne oduzimati djecu od njihovih roditelja kršćana „ne kasnije od 2020. godine“ – što je dovelo do toga da on i njegova supruga Sonja pobjegnu iz Njemačke kada je strah i trepet njihove nacije, Jugendamt (sustav njemačke službe za zaštitu djece, kao Norvepki „Barnevarn“, prim.prir.) kidnapirao njihovu djecu.

Jednom kada je Jugendamt uzeo njihovo petero djece, nastavlja izvještaj, djeca su bila izložena zlostavljanju i tjerana da uzimaju jake psihotičke narkotike – dok je njihova najmlađa kćera bila silovana, njihov najstariji sin je preminuo u Španjolskoj prošlog mjeseca.

Ono što zapadne mase ne shvaćaju o njemačkom Jugendamtu, kaže se dalje u ovom izvještaju, je da njegovi povijesni korjeni leže u samom srcu militarističke pruske kulture – Prusija je prva zemlja u svijetu koja je zahtjevala državnu certifikaciju nastavnika i po zakonu obavezno osnovno obrazovanje – sa njemačkom nacističkom vladom koja je to proširila za cijelu naciju i dodala krivične kazne za bilo koga tko tako ne postupi.

Sa njemačkim nacistima, koji su bili u stanju stvoriti obrazovni i Jugendamt sustav koji je isključivo osmišljen da „ulije mržnju u mozak“, kaže se u ovom izveštaju, Rusija je uznemireno reagirala kada je Europski sud za ljudska prava 2010. godine potvrdio zabranu, koja potiče još iz doba nacista, njemačkih sudova o školovanju kod kuće – u čijoj je odluci, također, šokantna izjava da roditelji nemaju „ekskluzivno“ pravo da vode školovanje svoje djece – čime se ova odluka čini efikasnim zakonom širom Europske unije – a time se i u Švedskoj zabranjuje i školovanje kod kuće.

Poznavajući opasnosti ponovnog uspostavljanja obrazovnih zakona iz nacističke ere od strane Europskog suda za ljudska prava u čitavoj Europskoj uniji, u ovom izvještaju se navodi da je 29. prosinca 2012. godine član 44. stav 1. Zakona o obrazovanju u Ruskoj Federaciji unijeta obaveza da roditelji imaju osnovno pravo da obrazuju i odgajaju svoju djecu – sa kućnim obrazovanjem koje se često naziva „obiteljskim obrazovanjem“.

Dok milioni ruskih kršćana slave svoje pravo da obrazuju djecu na način na koji oni žele, a ne da država odlučuje o tome, nastavlja ovaj izveštaj, kršćani iz Njemačke su počeli napuštati svoju zemlju – poput Sabrine Albreht koja je pobjegla na Maltu kako bi zaštitila svoje dvoje djece, ali koje je njemački Jugendamt kidnapirao sa Malte i vratio u Njemačku – i odana kršćanska obitelj Romeike koja je iz Njemačke pobjegla u SAD – koje je režim Clintona i Obame pokušao natjerati da se vrate u Njemačku prije nego što ih je uznemirena američka javnost spriječila u toj namjeri.

Sa Europskom unijom koja sada ima isključivu kontrolu nad životom i obrazovanjem djece, a ne roditelji, dalje objašnjava ovaj izvještaj, njemački obavještajnac Markus Bergfeld otkrio je zavjeru da se još više zapadne kršćanske djece odvoji od svojih vjernih roditelja, dobila je novi oblik sa novim kanadskim zastrašujućim zakonom pod imenom „Zakon 89“ (Bill 89), koji je usvojen prošle godine, u kome se kaže da kanadska vlada sada može legalno oduzeti djecu iz obitelji koje odbijaju prihvatiti izabrani rodni identitet njihovog djeteta.

Neuspjeh roditelja da prepoznaju i podrže rodnu samoidentifikaciju djeteta je oblik zlostavljanja djece od strane države i dijete u ovim okolnostima treba ukloniti iz te situacije i staviti pod zaštitu – a čiji se efekti sada infiltriraju u Sjedinjene Države, što je dokazao državni sudac države Ohio koja je, prije nekoliko tjedana, naredio da se dijete oduzme od kršćanskih roditelja koji su mu odbili dati jake hormone koji bi ga promijenili u djevojku.

Završni korak ove monstruozne zavjere Zapada da uništi kršćanske obitelji zauvijek je, prema saznanjima bivšeg obavještajnog njemačkog časnika po imenu Markus Bergfeld, da zapadni znanstvenici načine službeni znanstveni izveštaj koji će koristiti Jugendamtu i drugim zapadnim agencijama za otimanje djece, preko sudova, kako bi „dokazali“ da su kršćanski roditelji mentalno oboljeli – jedan takav izvještaj objavili su nedavno znanstvenici Sjeverozapadnog univerziteta, u kome se kaže: da nalazi potvrđuju da religiozni fanatici imaju manju kognitivnu fleksibilnost, i dodaje da je studijom dokazano da oštećenje određenih dijelova prefrontalnog moždanog dijela mozga dovodi do napredovanja religijskog fundamentalizma.

Drugim riječima, znanost sad pokušava reći kako oni koji vjeruju u ono što piše u Bibliji imaju oštećenje mozga.
 

(standard.rs)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,