Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » AMERIČKI GENERALI PRIZNALI: Možemo pobijediti u 3. Svjetskom ratu, i želimo da vi za to masno platite

AMERIČKI GENERALI PRIZNALI: Možemo pobijediti u 3. Svjetskom ratu, i želimo da vi za to masno platite

americki-generali“Slažem se sa generalom Milleyjem. Ako uđemo u jedan od tih sukoba, pobijedit ćemo, ali će to trajati mnogo duže nego što želimo i koštati će nas mnogo više u smislu dolara i žrtava.“ – admiral Admiral John Richardson, rujan 15, 2017 godine, američki Kongres

U sobi, duboko unutar Pentagona, generali i admirali su se nedavno sastali kako bi pripremili procjenu za Senat oružanih snaga Sjedinjenih Američkih Država, piše Russia-insider.com.

Prisutni su bili general Mark Milley, načelnik generalštaba vojske SAD-a, načelnik mornaričkih operacija admiral John Richardson, zapovjednik marinaca general Robert Neller, i načelnik američkih zračnih snaga general David L. Goldfein. Nema sumnje da je prisustvovao i general marinaca Josip Dunford, jer je on predsjednik UZdruženog stožera..

Dnevni red ovog sastanka je bio ozbiljan kao infarkt – američki najvrsniji i najmoćniji vojnici su se tog dana okupili da razgovaraju o Armagedonu.

Zapisnici ovog sudbonosnog sastanka su bili tajni. Samo šačica ljudi će ikada znati o čemu se razgovaralo. Ali krajnji rezultat strategijske sjednice je otkriven 15. rujna 2017. godine pred građanima SAD-a. Vrhovni generali najmoćnije nacije na Zemlji su savjetovali Kongres da Amerika zapravo može pobijediti u sveukupnom ratu sa Rusijom i Kinom.

To je sigurno bio prizor iz klasičnog filma o hladnom ratu, dr Strangelove, redatelja Stanley Kubricka.

Jedan od generala koji je govorio, general Milley, izrazio je svoju jedinu zabrinutost u svezi Trećeg svetskog rata navodeći “nedostatak resursa i obuke američke vojske da izvrši američku strategiju nacionalne sigurnosti bez visokog vojnog rizika.“

Admiral Richardson se složio sa Milleyjem, ali je njegova razina poverenja u dominaciju američke mornarice se činila nekako veća. Richardson je rekao odboru:

“Slažem se sa generalom Milleyjem. Ako uđemo u jedan od tih sukoba, mi ćemo pobijediti, ali to će potrajati mnogo duže nego što smo htjeli i to će koštati mnogo više u smislu dolara i žrtava.”

Mornarički general Neller je ponovio ova mišljenja, sam tipičnom površnom zatupljenošću i psihosomatskim razmetanjem hrabrošću proglasio američku trenutnu snagu kao „učinkovitu” protiv kontra-pobunjeničkih sila u svijetu.

Što se tiče generala zrakoplovstva, David L. Goldfeina, on je procijenio da to što piloti znaju letjeti zrakplovom, to ih ne kvalificira da mogu ući u borbu. On se takođe složio sa ostalima, ali na prekompliciran način, kao da je on vođa grupe.

Ukratko, čovjek oboren nad Srbijom kada je Amerika uništavala Jugoslaviju, zaradio je svoju plaću 15. rujna uz jasno navođenje – Treći svjetski rat je djelovanje visokog rizika.

Dakle, dok su Sjeverna Koreja, Rusija, Kina i Iran na meti novih američkih sankcija, Trumpova administracija ih cilja i sa pravim oružjem.

Generali kao diplomati i idiotska ambasadorica UN-a Nikki Haley kao navijačica na utakmici u ultimativnoj igri rata? Ludilo je na „biblijskoj razini” danas na ljestvici realnosti.

Polovica svijeta je na ivici gladi, a ostatak sviejta se osjeća izmoždeno od strane elitističkog poretka, tako da je prirodno da počne Treći svetski rat.

Sve što možemo reći je ovo:

“Vidio sam da su masovni mediji širom svijeta bili duboko ograničeni samocenzurom, ekonomskom i političkom cenzurom, dok je vojno-industrijski kompleks rastao nevjerovatnom brzinom, i količina informacija koja je prikupljena o svima nama je znatno premašila javnu imaginaciju.“ – Julian Assange
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , ,