Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » ŠOKANTNA TVRDNJA AMERIČKOG ČASOPISA: Kina i Rusija pokoravaju Zapad zahvaljujući bićima iz svemira

ŠOKANTNA TVRDNJA AMERIČKOG ČASOPISA: Kina i Rusija pokoravaju Zapad zahvaljujući bićima iz svemira

svevidece-okoKina i Rusija će pokoriti zapadne sile zbog tehnologije koju su im dali vanzemaljci, tvrdi urednik časopisa “Nexus” Duncan Roads

U članku se tvrdi da posjetitelji s drugih planeta pomažu Kinezima ostvariti nadmoć nad Zapadom, prenosi britanski Express.co.uk.

“Istočna supersila Kina već dugo u dodiru s izvanzemaljcima, koji joj pomažu razviti tehnološku prednost nad SAD i ostatkom zapadnog svijeta”, navodi Duncan Roads.

U šokontannoj izjavi on ističe da vanzemaljci ključno utječu na globalne događaje …

Mnogi teoretičari zavjere tvrde da vanzemaljci već godinama tajno žive na Zemlji i rade sa svjetskim vladama.

Prema teorijama, to se skriva od javnosti zbog straha da bi takvo saznanje moglo ostvariti posljedice na religiju i vladavinu zakona.

Duncan Roads smatra da su pridošlice koje surađuju s kineskim liderima tehnološki naprednije od onih kojih surađuju sa Zapadnim vladarima.

On vjeruje u teoriju zavjere da su tajna društva Iluminati zapravo bića iz svemira koja povlače konce iz sjene i upravljaju svjetskim vladama.

“Oni kontroliraju izbore i vojne akcije SAD, Velike Britanije, Australije, Novog Zelanda, Kanade, Danske, Norveške, Japana i Južne Koreje”, kaže Roads i pretpostavlja da će Kina u budućnosti u svoj savez vjerojatno uključiti Rusiju, Maleziju i mnoštvo drugih azijskih, južnoameričkih i afričkih zemalja”.

Rouds je uvjeren da su ljudi hibridna rasa koju su stvorili superiorni vanzemaljaci koji su nas posjetili nekoliko tisuća godina.

“Da bismo razumjeli budućnost čovječanstva, moramo razumjeti našu prošlost i naš razlog za postojanje”, smatra Roads.
 
(sputniknews.com)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,