Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » ZNANSTVENICI TVRDE: Masovno izumiranje koje je u tijeku će desetkovati globalnu ljudsku populaciju

ZNANSTVENICI TVRDE: Masovno izumiranje koje je u tijeku će desetkovati globalnu ljudsku populaciju

izumiranjeLjudska prenapučenost i prekomjerna potrošnja su doveli Zemlju u svoje šesto masovno izumiranje brže nego što se prije mislilo

Žustra rasprava pod vodstvom profesora Gerardo Ceballosa na Univerzitetu Nacional Autónoma de Mexico upozorava da je eksplozija ljudske populacije dovela do rasprostranjenog onečišćenja i uništavanja planeta, koji će u konačnici uzrokovati urušavanje sustava koji održavaju život o kojima ovisi ljudska civilizacija.

Kako je izvijestio The Times of Israel:

Ljudska prenapučenost i prekomjerna potrošnja su doveli Zemlju u svoje šesto masovno izumiranje brže nego što se prije mislilo, a na tom putu bi ljudska rasa mogla biti iskorijenjena, upozorava nova studija …

Ovi rezultati ukazuju na „biološko uništenje”, a znanstvenici su zaključili da je u tijeku „masivna antropogena [uzrokovana čovjekom] erozija biološke raznolikosti i ekosustava koji su bitni za opstanak civilizacije.”

Studija je objavljena u časopisu Proceedings of the National Academy of Sciences, a njezin koautor je Paul R. Ehrlich, istraživač kontrole populacije.

Dodavanje kontroverze u ovo istraživanje je navedeno kroz poglede Paul Ehrlicha koji je također naveo kontrole populacije koje zagovara kao Bill Gates, koji poziva na projektiranu depopulaciju planeta kako bi se postigla dugoročna održivost.

Bill Gates je donirao milijune dolara za tehnologije neplodnosti i „inovacije” cijepiva koja uključuju cjepiva u Africi koja su tajno napunjena kemikalijama koje uzrokuju neplodnost kako bi se postiglo „medicinsko čišćenje” na bazi rase i genocid koji će onemogućiti da se crnci ne razmnožavaju.

Kod nekih je upozorenje Paul Ehrlicha uzrokovalo histeriju vezanu za globalistu kao što je Al Gore, koji tvrdi da će klimatske promjene, uništiti ljudsku civilizaciju, osim ako se svi slože da mu plate 15 bilijuna dolara.

U stvari, „klimatske promjene” samo predviđaju rast razine oceana manje od metra u sto godina, iako će masovno kemijsko trovanje našeg svijeta uzrokovati propast ljudske civilizacije puno prije nego se digne razina oceana toliko da postane važan problem (uz pretpostavku da su temperaturni podaci točni, ali znamo koliko tih podataka je rutinski lažirano od strane znanstvenih plaćenika koji zagovaraju klimatske promjene).

Cijeli ekološki pokret zanemaruje sve stvarne i neposredne prijetnje našoj planeti

Kako to sve utječe na mene? Stvarna prijetnja održivom životu na našoj planeti nisu takozvane „klimatske promjene”, već masa onečišćenja našeg svijeta sa pesticidima, herbicidima, farmaceutskim otpadom, kemikalijama koje narušavaju hormone, genetski modificiranim usjevima, teškim metalima u lijekovima (kao živa u cjepivima), industrijskim kemikalijama i biootpadom.

Ipak, zapanjujuće je da se glavni ekolozi ne brinu o bilo kojoj od tih prijetnji. Cijeli pokret za zaštitu okoliša je postao ništa više od bezumne eho komore klimatskih promjena, potpuno neosjetljiv na stvarne prijetnje našem svijetu koji uništava održivost upravo sada.

Na primjer, lijevo orijentirani ekolozi sada otvoreno negiraju kemijski utjecaj kemikalije atrazin na deformacije kod nerođenog djeteta.

Dakle, oni negiraju sve znanstvene činjenice koja okružuje atrazin. Na sličan način, isti ljevičari koji su upozoravali da dim cigarete uzrokuju rak sada vjeruju da je dim marihuane bezopasan, iako on sadrži mnoge iste karcinogene poput duhanskog dima.

U međuvremenu, u Kaliforniji se na farmama konoplje proizvode tone ‘toksičnog materijala’, trujući tisuće jutara zemlje diljem države. I nitko ne brine, jer je sve učinjeno u ime „legalizacije trave”.

Po mom mišljenju, ako se ne zaustavi masovno kemijsko trovanje našeg svijeta – i nas samih – mi ćemo, naravno, sebe uništiti u tom procesu.

Zato je čovječanstvo prozvano „kultom samoubojstva”. U ime korporativnih profita, ljudi truju hranu (pesticidi), truje svoj mozak (psihijatrijski lijekovi), truju zemlju (glifosat), pa čak i truju svoju djecu (toksična cjepiva).
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , , , , , , , ,