Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » POČEO SVJETSKI TRGOVINSKI RAT PROTIV RUSIJE KOJEG PROVODE AMERIČKI MASONI I ‘VLADA U SJENI’!

POČEO SVJETSKI TRGOVINSKI RAT PROTIV RUSIJE KOJEG PROVODE AMERIČKI MASONI I ‘VLADA U SJENI’!

rusija-sad-ekonomijaOvaj režim sankcija je baždaren da traje desetljećima i trajat će ako se ne dogodi neko čudo, a bit će gori od poznatog amandmana Jackson–Vanik jer je sveobuhvatan i ne može biti ni suspendiran nikakvim odlukama predsjednika SAD bez dozvole Kongresa SAD

“Pooštravanje sankcija je raspršilo nade da će za Trumpove vlasti doći do poboljšanja odnosa”.

Sjedinjene Države su Rusiji novim sankcijama faktički objavile pravi trgovački rat, ocijenio je Dmitrij Medvedev.

Ruski premijer je istovremeno izrazio punu uvjerenost da ozakonjivanja američkih sankcija neće spriječiti njegovu zemlju da se razvija:

“Mi ćemo nastaviti spokojno razvijati svoju zemlju i ekonomiju. Bavit ćemo se zamjenom uvoza svojom proizvodnjom i rješavati državne zadatke računajući prije svega na same sebe. Mi smo to posljednjih godina naučili i to u uvjetima zatvorenih financijskih tržišta i zaziranja stranih investitora od ulaganja u Rusiju jer su suočeni sa sankcijama koje se uvode i trećim osobama i zemljama”.

Medvedev je još dodao: “Mi ćemo i sa ovim izaći na kraj. Sankcije su besmislene, ali od njih imamo i koristi”.

Predsjednik vlade RF ocijenio je da je američki establišment prisilio Donalda Trumpa da potpiše sankcije protiv Rusije, Irana i Sjeverne Koreje, a to je svjedočanstvo nemoći sadašnje američke administracije:

“Trumpova administracija se pokazala potpuno nemoćnom i na ponižavajući način je svoja izvršna ovlaštenja predala Kongresu SAD. To mijenja odnos snaga u političkim krugovima u SAD. A vjerojatno je i da se radi o prvim koracima na putu Trumpovog uklanjanja s vlasti”.

Medvedev je procijenio: “Američki esteblišment je potpuno nadigrao Trumpa. Nove sankcije su se pokazale načinom da se Trump postavi na mjesto. Uslijedit će novi napadi čiji je krajnji cilj njegovo uklanjanje iz Bijele kuće. Nesistemski igrač je morao biti eliminiran”.

Po njegovom mišljenju, pooštravanje sankcija protiv Rusije raspršilo je nade da će doći do poboljšanja odnosa Rusije sa Trumpovom administracijom.

Ovaj režim sankcija je baždaren da traje desetljećima i trajat će ako se ne dogodi neko čudo, a bit će gori od poznatog amandmana Jackson–Vanik jer je sveobuhvatan i ne može biti ni suspendiran nikakvim odlukama predsjednika SAD bez dozvole Kongresa SAD.

Medvedev je procijenio:

“Odnosi među Rusijom i SAD bit će krajnje napeti, neovisno od sastava Kongresa SAD i osobe predsjednika. Predstoji nam dugo razjašnjavanje odnosa u međunarodnim tijelima i sudovima, s daljnjim pojačavanjem međunarodne napetosti”.
 
(fakti.org)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , ,