Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » Dennis Rodman: Kim Jong-un ima poruku za sve vas

Dennis Rodman: Kim Jong-un ima poruku za sve vas

kim-dennisDennis Rodman ima dobre vijesti za sve one koji su zainteresirani da će „luđak” Kim Jong-un lansirati nuklearni napad na SAD i započeti 3. Svjetski rat

Prema Rodmanu, Kim Jong-ung-ova Sjeverna Koreja je kao „mali pas” koji je stjeran u kut od strane „najvećeg i najopakijeg psa na ulici.„.

Mali pas „jako laje, te stvara puno buke” i pokušava velikog psa potaknuti da razmisliti o tome da li će „malog psa rastrgati na komade.„

Opisujući sebe kao „gadljivog” što se tiče mainstream medija o tome kako opisuju Kim Jong-un kao opasnog i nestabilnog, Rodman je objasnio da su mediji žedni krvi i da to mora biti zadovoljeno, a izgledi za rat sa Sjevernom Korejom počinju ličiti na utrku u masovnim medijima.

„Ne vjerujem mainstream medijima”, rekao je Rodman, inzistirajući na tome da je „mali čovjek” Kim stabilnog temperamenta „baš kao i svi drugi„.

„On je rekao da je razlog zašto oni imaju nuklearne bombe, zato jer znaju da Amerikanci misle da ih mogu osvojiti”, kaže Rodman.

‘On prenosi: Ne želimo bombardirati nikoga. No, držimo nuklearno oružje jer smo tako mala zemlja – to je jedini način na koji se možemo obraniti.’

U intervjuu za magazin DuJour, Rodman je opisao Kima kao „velikog obožavatelja Amerike„ koji je opsjednut sa NBA, igranjem ping ponga i biljarom, a voli i prženu piletinu i New York stil pizze.

„Kim ne mrzi Ameriku, to je sve za show. Ne zaboravite da je Amerika bombardirala Sjevernu Koreju i vratila je u kameno doba u 1950. Ostalo je od tada malo ljutnje u našim odnosima. No, Kim stvarno voli Ameriku.„

On voli Doorse i Jimi Hendrixa. On zapravo ima veliku kolekciju western i country glazbe. On je veliki obožavatelj Willie Nelsona.

Dennis Rodman i Kim Jong-un su podijelili svijetu puno toga u 2013. kada je Rodman privukao međunarodnu pozornost i posjetio zemlju na zahtjev ovog 33-godišnjaka, koji je želio upoznati svojeg omiljenog NBA igrača modernog doba.

„Oni samo žele da ljudi u Americi i vlade znaju da oni ne mrze Amerikance. Oni žele raditi s Amerikancima.„

Vijest će vjerojatno zadovoljiti Trumpa, čija je nedavna retorika došla do toga da izbjegne rat sa Sjevernom Korejom, nazvavši predsjednika Kima „pametnim kolačićem” i navodi da mu biti „čast” da ga sretne pod normalnim okolnostima.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , ,