Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » 3,6 milijardi dolara isplaćeno za sudski dokazane posljedice cijepljenja! Zašto onda govore da je cijepljenje bezopasno?!

3,6 milijardi dolara isplaćeno za sudski dokazane posljedice cijepljenja! Zašto onda govore da je cijepljenje bezopasno?!

cijepljenje-nuspojaveČemu odštete, ako nema štete?

Američka državna agencija VICP (National Vaccine Injury Compensation Program – Nacionalni program obeštećenja postradalih od cjepiva) je od 1988. do danas isplatila oštećenima oko 3,6 milijardi dolara za sudski dokazane štete od cjepljenja. (slika gore)

Stoga, za sve neupućene i one koji dvoje oko štetnosti cijepljenja, vrijedno se podsjetiti narodne mudrosti: “Ako laže koza, ne laže dolar!”.

Pri tome tek valja naglasiti da broj prijavljenih slučajeva, posebice ako onima iz Sjedinjenih američkih država pridodamo i slučajeve iz ostatka svijeta, iz godine u godinu ubrzano raste!

Ali i to da se ove sudske tužbe “rješavaju” izvansudskim nagodbama i potpisivanjem “ugovora o tajnosti”. Zna se zašto, kao i koga se ovakvim pristupom štiti. Djecu unesrećenu cjepivima i njihove obitelji sigurno ne!
 
(cijepljenje.info)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , ,