Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » ORBAN ZADIVIO SVOJ NAROD: Mađarska protjeruje George Sorosa!

ORBAN ZADIVIO SVOJ NAROD: Mađarska protjeruje George Sorosa!

george-soros-madjarska-orbanMađarska je najavila planove za protjerivanje globalističkog milijardera George Sorosa iz zemlje nakon pobjede Donalda Trumpa u studenom

Mađarska vlada će “razotkriti” sve organizacije povezane sa Sorosem, prema zamjenika ravnatelja stranke premijera Viktor Orbana.

Nakon što je Rusija proglasila Fond George Sorosa nepoželjnim i prijetnjom za sigurnost i ustavni poredak, to je odlučio slijediti i predsjednik Mađarske, Viktor Orban.

U odlučnom i hrabrom potezu, dužnosnici u Mađarskoj planiraju osloboditi zemlju od svih nevladinih organizacija koje financira Soros koji “služi globalnoj eliti i podržava političku korektnost iznad nacionalnih vlada.”

Bloomberg.com je izvijestio da se nitko ne javlja na telefon u Sorosevom Institutu “Otvoreno društvo” u Budimpešti, kada je Bloomberg News nazvao unutar radnog vremena.

“Osjećamo da postoji prilika za to, na međunarodnom planu, zbog izbora Trumpa” rekao je mađarski državni vrh, prenijela je državna novinska agencija MTI. Zastupnici će započeti raspravu o prijedlogu zakonu o internim revizijama Nevladinih Organizacija NGO, u skladu s parlamentarnom zakonodavnom dnevnom redu.

Orban je prvi europski lider koji je javno podupro kampanju predsjednika Donald Trumpa, i ignorirao kritike Europske komisije i američkog predsjednika Baracka Obame.

U 2014. godini, Orban je osobno naredio državnu reviziju organizacija koje se financiraju iz Norveške i rekao da su skupine civilnog društva koje se financiraju iz inozemstva zapravo paravan za “plaćene političke aktiviste”.

Orban i njegova vlada često su izdvajali Nevladine organizacije koje podržava Soros, američki pristaša Hillaryine i Obamine Demokratske stranke sa širokom mrežom organizacije koje promiču “demokraciju” u nekada komunističkoj istočnoj Europi, koja uvijek završava krvavim “obojenim revolucijama”.

‘Struktura moći’

Trump je također optužio 86-godišnjeg milijardera da je dio “globalne elite koja je odgovorna za ekonomske odluke koje su opljačkale radničku klasu, osiromašili zemlju i stavili novac u džepove nekolicine velikih korporacija i političkih subjekata.”

U predizbornom spotu, on je pokazao slike Sorosa zajedno sa šeficom FED-a Janet Yellen, i CEO-om Goldman Sachs Group Inc. Lloyd Blankfeinom, koji su svi Židovi.”

➡ ➡ U IME ISTINSKIH LJUDSKIH PRAVA: Putin nakon Sorosa, Rothschilda i Madeleine Albright izbacio i Amnesty International iz zemlje!
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , ,