Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ANKETA: Najpoznatijoj medijskoj kući CNN više ne vjeruju ni mala djeca

ANKETA: Najpoznatijoj medijskoj kući CNN više ne vjeruju ni mala djeca

cnn-studioTjedan dana nakon objave najnižeg rejtinga u povijesti, otkada se provodi mjerenje popularnosti počelo, CNN je ponovo pogođen sa još više loših vijesti

Prema nacionalnoj Rasmussen anketi CNN je sada najmanje pouzdana mreža vijesti u SAD-u, a da ne govorimo i u svijetu.

Istraživanje, koje je proveo Rasmussen Reports, pokazalo je da će 75 posto vjerojatnih birača gledati barem neki program sa novostima svaki tjedan.

Od toga, 42 posto gledaju Fox News, 35 posto CNN i 19 posto MSNBC.

Među medijskim kućama, gledatelji koji najčešće gledaju Fox News, 50% ih kaže da vjeruju političkim vijestima koje objavljuje ova medijska kuća, usporedbi sa 43% onih koji gledaju MSNBC, a samo 33% ljudi koji gledaju uglavnom CNN.

Očito nije “najpouzdanije ime u medijima.”

Može li CNN stvarno biti iznenađen? To je mreža koja je bila razotkrivena od strane dokumenata koji su procurili kad je ova mreža imala najmanje devet visoko pozicioniranih menađera koji su surađivali i objedovali sa menađerima kampanje Hillary Clinton.

Mreža koja je omogućila zaposlenici Donna Brazile da namješta pitanja u raspravi izborne kampanje Hillary Clinton, i tek je dobila otkaz nakon što je WIkiLeaks objavio da je to ona učinila više nego jedanput. CNN je bio oštro diskreditiran, pa čak ga sad i vlastiti gledatelji smatraju nepouzdanim.

Govoreći o WikiLeaksu, CNN je mreža koja je učinila sve što je u njezinom moći da diskreditira zviždačku organizaciju i bila je uhvaćena zbog laži koje je servirala Amerikancima o njihovim Prvom amandmanu tvrdeći građanima da je protuzakonito “posjedovatu ukradenu e-poštu Hillary Clinton” koju je javno objavio Wikileaks, pa čak i da je ilegalno čitati stranice WIkileaksa.

U pokušaju da preplaši svoju publiku da oni ne čitaju bilo što na internetu što je van njihovog medijskog carstva, CNN i dalje sam sebe diskreditira ispred pametne, tehnički educiranje i kritički nastrojene generacije koja ne pada više na njihove gluposti i sranja.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,