Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » ODBIJATE SE CIJEPITI? Američka vlada uskoro provodi masovno cijepljenje protiv gripe, ali iz ZRAKA!

ODBIJATE SE CIJEPITI? Američka vlada uskoro provodi masovno cijepljenje protiv gripe, ali iz ZRAKA!

chemtrailsAmerička vlada je uzela u obzir primjenu cjepiva protiv gripe u cijeloj zemlji putem prskanja aerosola – inače poznatim pod nazivom chemtrails

Neučinkovit FluMist sprej za nos će se preformulirati kako bi se sprej sa neizrecivom količinom genetski modificiranih virusa gripe špricao na građane, u interesu njihovog “zdravlja”.

Naturalnews.com naglašava da iako je FluMist, prvo nosno sprej cjepivo protiv gripe sasvim odbijeno kao “nedjelotvorno” od strane pedijatara, kao i savjetnika CDC-a za sezonu nadolazeće gripe, ali ne bojte se, jer zlo zapadna medicina ne odustaje!

Masovna histerija masovnih medija vezana za epidemiju gripe pripremilo je ljude-ovce za bilo koju opasnu kemikaliju koja ih može ‘spasiti’ od zastrašujuće gripe

Laži, laži i laži. Ljudima je toliko ispran mozak o gripi aa su spremni prihvatiti bilo koji oblik “zaštite”, kao legitiman, čak i kad je taj “lijek” u eksperimentalnoj fazi i vjerojatno ima skrivene motive.

Proizvođači cjepiva protiv gripe odlučili su jednostavno objaviti da njihov “lijek” djeluje i vlada kreće naprijed sa cijepljenjem desetaka ako ne i stotine milijuna ljudi.

Pitajte se zašto je cjepivo protiv gripe besplatno? Prirodni entuzijasti zdravlje se to ne pitaju. Mi znamo zašto.

U Kanadi, jedan proizvođač lijekova tvrdi da je aerosolna verzija cjepiva protiv gripe učinkovitija kada se prska na više od 50 kvartova u gradovima Saskatchewan i Alberta. Možeš li to zamisliti?

Vaša djeca se igraju u dvorištu, i ona na silu budu cijepljena iz zraka cjepivom s nebrojenom količinom živih virusa gripe, i to u obliku u kojem se količina doza ne može regulirati?

Kakav uvrnut i bolestan postupak primjene “lijeka”. Jesu li ljudi samo medicinski eksperimentalni zamorci?

USKORO…. Zračno cijepljenje iznad SAD-a uz pomoć živih virusa cjepiva “za polio, AIDS, Zika virus, H1N1, ebole i ospica?

Zapadna medicina je toliko bahata i loše koncipirana da ti ludi znanstvenici zapravo vjeruju nekako da cijepljenje aerosolom živih virusa može biti dostavljeno u “odgovarajućoj dozi”, a nedavno je odobrila ovaj postupak implementacije i na nebu iznad Australije!

“Zrak koji udišemo i cijepiva koja primamo truju nas sa smrtonosnim kemijskim koktelima povezanim s više bolesti: fibromilagija, sindrom kroničnog umora, MS, Parkinsonove bolesti, Alzheimerove bolesti, rak, dijabetes, artritis, autizam i AIDS-a. Chemtrails i cjepiva su tihe smrtonosne ubojice.”

Da li je prskanje građana smrtonosnim virusima iz zraka nekako opravdano?

Dakle, građani, odbijate li se se cijepiti? Big Pharma (Farmaceutske kompanije) su “dobile podršku”.

Oni planiraju špricati neke od najsmrtonosnijih virusa iznad vašeg susjedstva, na vaš organski vrt i na dječje glave. Imate li izuzeće od cijepljenja zbog osobnih, vjerskih ili medicinskih razloga? Bez brige. Zračni napad je “all inclusive” (sve uključuje) – dakle nema veze ako ste alergični na bilo što.

Pitanje “da li nas prskaju toksinima” više nije upitno. Odgovor je glasno “DA”. Novo pitanje je: “Kojim toksinima nas prskaju?”

Iznenada, zdravstveni rizici povezani sa običnim hodanjem na otovrenom su se potpuno promijenili. Geoinženjering je STVARNOST, a zviždači, čak i unutar Američka vojske, iznose istinu, ostavljajući neupućenu javnost u šoku. Geoinženjering se više ne smatra nekom diskretnom vojnom operacijom – to je stvarnost.

U stvarnosti, međutim, to je biološko ratovanje, prisiljena medikamentizacija i kontrola stanovništva koja je nemoralana i opasna.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , , , , , ,