Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » OBORIO SVJETSKI REKORD: 101 godinu star David Rockefeller upravo primio 7. transplantaciju srca

OBORIO SVJETSKI REKORD: 101 godinu star David Rockefeller upravo primio 7. transplantaciju srca

david-rockefeller101. godina star nasljednik Rockefellerovog bogatstva, David Rockefeller, baš je uspješno završio svoju 7. otvorenu transplantaciju srca nakon što posljednja nije uspjela ranije ovog tjedna

To bi značilo više transplantacije srca od bilo kojeg drugog ljudskog bića koje je ikad postojalo.

Neto vrijednost Davidovog bogatstva se procjenjuje na samo 3 milijarde dolara, što je mali broj u usporedbi s mnogim novim tehnološkim milijarderima koji se nalaze na Forbesovoj listi.

No on je najveći milijarder starog kova u Forbesovom klubu milijardera.

On je najstariji živi član obitelji Rockefeller i obiteljskog patrijarha od srpnja 2004. Rockefeller je ujedno i jedino živo dijete Johna D. Rockefellera, Jr. i Abby Aldrich Rockefeller, i jedini preživjeli unuk John D. Rockefellera i Laure Spelman Rockefeller. To je David Rockefeller.

Rockefeller je rođen u New Yorku, New York, 1915. i odrastao u deveterokatnoj kući na 10 West 54. Street, koja je najviša privatna rezidencija ikada izgrađena u gradu.

U privatnom svojstvu Rockefeller se susreo i savjetovao je svakog američkog predsjednika još od Eisenhowera i ima čak je jedno vrijeme služio kao neslužbeni izaslanik diplomatske misije na visokoj razini.

Osim toga, on služi kao jedini član Savjetodavnog odbora Bilderberg grupe.

U rujnu 2015. godine, njegova neto vrijednost je procjenjena na 3 milijarde američkih dolara, i svrstava ga među 200 najbogatijih ljudi na svijetu.

U početku, većina njegova bogatstva je došla do njega preko obiteljskih fondova koje je njegov otac postavio.

Iako Davidovo tijelo i dalje stari, sposobnost da zamijeni dijelove tijela sa mladim i mladenačkim mogu hipotetski držati gospodina Rockefellera na životu jako dugo vremena.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,