Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, PREPPERS » PRIPREMITE SE! NAKON NJEMAČKE I ČEŠKA VLADA UPOZORILA SVOJE GRAĐANE DA SE ‘PRIPREME ZA NAJGORE’

PRIPREMITE SE! NAKON NJEMAČKE I ČEŠKA VLADA UPOZORILA SVOJE GRAĐANE DA SE ‘PRIPREME ZA NAJGORE’

ceska-preppersUpozorenje je uslijedilo nakon što je njemačka vlada savjetovala svoje građane da naprave dovoljno zaliha hrane i vode za 10 dana

Nakon što je njemačka vlada poručila svojim građanima da stvore zalihe hrane i vode u slučaju katastrofe, češka vlada je sada navodno upozorila svoje stanovnika da se pripreme za najgore.

U nedjelju je Frankfurter Allgemmeine Sonntagszeitung (FAZ) izvijestio je da je njemačka vlada postavila novi plan za donošenje novog “koncepta za civilnu obranu”, koji će se “zahtijevati da stanovništvo stvara dovoljne zalihe hrane za deset dana.”

S druge strane granice, češki mediji izvještavanje da su rezerve hrane u zemlji “upitne” i da će biti u stanju teško zadovoljiti potražnju u slučaju nacionalne krize. Zalihe mlijeka u prahu posebno su niske.

Vlada poziva građane da povećaju svoju “samodostatnost” i “sigurnost hrane” gomilajući višak hrane.

Prema vijestina sa “Israeli Live News” Steven Ben-DeNoon, stanovnik Češke, je izvijestio o priči iz Njemačke te je također otkrio kako češka vlada također govori svojim građanima “da se pripreme za slučaj najgoreg mogućeg scenarija”, koji je vjerojatan da će biti velikih razmjera poput katastrofalnog terorističkog napada ili nuklearne katastrofe.

Kao što smo izvijestili ranije ovog mjeseca, češki predsjednik Miloš Zeman također se zalaže za izmjenu zakona kojim bi olakšali građanima da posjeduju vatreno oružje kako bi se obranili od džihadista.

Nakon što je ranije bio protiv privatnog posjedovanja oružja, Zeman sada kaže: “Građani se trebaju naoružati” i nositi se s prijetnjom islamskog terorizma.

Prodaja oružja u Francuskoj i Njemačkoj je također porasla kao odgovor na dolazak milijuna muslimanskih migranata koji se slijevaju u Europu i bujice terorističkih napada diljem Europe tijekom posljednja dva mjeseca.

Prošlog mjeseca, šef francuske policije upozorio je da je zemlja na rubu “građanskog rata” koji bi se mogao biti izazvan izazvan terorističkim napadima ili masovnim zlostavljanjem kao što je bilo ono u Kölnu na Silvestrovo.

Prošle godine, glavni šef švicarske vojske André Blattmann je upozorio da je rizik od socijalnih nemira u Europi sve intenzivniji i da se građani trebaju naoružati.

Danski profesor Helmuth Nyborg također je komentirao je u travnju da bi “građanski rat” bio najvjerojatniji ishod aktualnih politika imigracije u EU.

U veljači, glavni šef norveške vojske Odin Johannessen upozorio je da europske zemlje moraju biti spremne da se bore protiv radikalnog islama u cilju očuvanja vrijednosti koje ujedinjuju europski kontinent.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, PREPPERS · Tags: , , , , , , , , ,