Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS, KLIMA » Da li je Hugo Chavez bio u pravu u svezi HAARP-a i potresa na Haitiju? Je li vijeme uopće više prirodno?

Da li je Hugo Chavez bio u pravu u svezi HAARP-a i potresa na Haitiju? Je li vijeme uopće više prirodno?

hugo-chavezHugo Chavez je bio 64. predsjednik Venezuele i političar tijekom mnogo godina prije toga, i služio je kao predsjednik 14 godina, sve do svoje smrti u ožujku 2013. godine

Službena priča je da je umro u vojnoj bolnici nakon teškog srčanog udara, ali drugi su predlagali priču u kojoj je vlada Sjedinjenih država mogu igrao ulogu – optužba koju je brzo i žestoko demantirao američki State Department.

Chavez je bio poznat po otvorenom govoru i uzbudljivim kontroverzama, što je jedan od razloga zašto ljudi nagađaju o njegovoj smrti, piše Collective-evolution.

Njegovi komentari u svezi potresa koji je pogodio Haiti u 2010. godini bili su posebno direktni.

Tvrdio je da je mornarica Sjedinjenih Država inducirala potres na Haitiju pomoću klimatskog oružja, optužujući Sjedinjene Države da se “igraju Boga”.

Jedan španjolski list naveo je da je Chavez rekao da je “američka mornarica pokrenula oružje koje može izazvati snažan potres sa pučine blizu Haitija. Ovaj put, to je bila samo vježba, a konačni cilj je bilo uništavanje i preuzimanje Irana.”

Kada sam prvi put došao do komentara o Iranu, odmah sam se prisjetio slične optužbe koju je iznio američki general Wesley Clark, koji je otkrio planove da SAD da napadne nekoliko zemalja – plan koji će završiti s invazijom na Iran.

Možete vidjeti video ovdje:
 

 
Ovo nije samo ludi govor, već dubok i dobro smišljen plan.

Chavez je imao dugu vojnu karijeru, te je bio vrlo cijenjen u svom radu. On također nije jedina osoba koja je ukazivala na to da Sjedinjene Države, manipuliraju i kontroliraju vrijeme već godinama.

Na primjer, u 2010. godini, tada je predsjednik Irana Mahmoud Ahmadinedžad izjavio da je SAD-ov HAARP bio odgovoran za razorne poplave u Pakistanu, i da zapadne zemlje uzrokuju suše u raznim dijelovima svijeta, uključujući Iran.

Prema The Telegraphu, Ahmadinedžad je istaknuo da je “prema izvješćima o klimi, čija točnost nije potvrđena, europske zemlje koriste opremu kojom prisiljavaju oblake da izbacuju kišu na njihovom kontinentu“, te se “spriječavaju kišne oblake da stignu do regionalnih zemalja, uključujući i Iran.”

Poznati pakistanski kolumnist Nusrata Mirza optužio je SAD da je umjetno izazvao potres 11. ožujka 2011. i tsunami u Japanu, uzrokujući curenje radioaktivnog materijala iz oštećene nuklearne elektrane, i to je označen kao “drugi američki nuklearni napad” na japanski narod. Tvrdio je da je taj potres ožujka umjetno izazvala američka letjelica X-37B, samo šest dana nakon što je lansirana.

Modifikacija vremena nije nikakva teorija zavjere

Vremenska modifikacija je daleko od teorije zavjere, kao što profesor ekonomije Michel Chossudovsky sa Univerziteta u Ottawi kaže u članku koji je napisao za “The Ecologist” prije nekoliko godina:

Rijetko spomenuto u raspravi o globalnim klimatskim promjenama, svjetsko vrijeme, sada se može modificirati kao dio nove generacije sofisticiranog elektromagnetskog oružja.

I SAD i Rusija su razvili oružje za manipulaciju klime za vojnu uporabu.

Tehnike promjene okoline primijenjuje američka vojska već više od pola stoljeća.

Američki matematičar John von Neumann, u suradnji s američkim Ministarstvom obrane, započeo je istraživanje o vremenskim promjenama kasnih 1940-ih, na vrhuncu hladnog rata je predvidio “oblike klimatskih ratovanja kao još neslućene mogućnosti’.

Tijekom rata u Vijetnamu, korištene su tehnike sijanja oblaka, s početkom u 1967. godini kroz pod Projekt Popaj, imajući za cilj produžiti sezone monsuna i blokirati neprijateljske dobavne pravce duž puta Ho Chi Minh.

Američka vojska razvila napredne mogućnosti koje omogućuju selektivno mijenjanje vremenskih obrazaca.

Tehnologija, koja se usavršena pod HAARP programom, je dodatak Strateške obrambene inicijative – “Ratova zvijezda”.

S vojnog stajališta, HAARP je oružje za masovno uništenje, koje djeluje iz vanjske atmosfere i sposobno je destabilizirati agrikulturu i ekološke sustave širom svijeta.

“Vremenska modifikacija će postati dio domaće i međunarodne sigurnosti i može biti učinjena unilateralno….Ona bi moglo imati napadačke i obrambene aplikacija, pa čak se koristiti u svrhu odvraćanja. Sposobnost da generira oborine, maglu i oluje na Zemlji, ili za izmjenu atmosferskog vremena…. a proizvodnja umjetnog vremena je dio cjelovitog skupa vojnih tehnologija.”

U izvješću se također daju podaci o rasporedu chemtrails zaprašivanja na razini države, narudžbe kemikalija i ispravna nomenklatura koja se koristi u zrakoplovnim uputama za uporabu. Ona pruža podršku duboko uključene vlade u ove projekte kontrole i manipulacije klime.

U 2007, Svjetska meteorološka organizacija (WMO) je objavila “Smjernice za planiranje modificiranje vremenske aktivnosti.”

Potvrđujući da je moderna tehnologija modificiranja vremena započela 1940-ih, međutim, dodaje se da je još uvijek “tehnologija u nastajanju.” Imajte na umu, to je bilo prije više od 50 godina.

Prije nekoliko mjeseci, princeza i kćerka saudijskog kralja Basmah Bint Saud, i aktivna humanitarka, je usporedila program geoinženjeringa sa i programom oružja za masovno uništenje, tvrdeći da je njegova provedba kao postavljanje bombe bez nuklearne eksplozije.

Vlada Velike Britanije financira istraživački geoinženjerski projekt koji surađuje sa sveučilištima u Oxfordu, Cambridgeu, Edinburghu, i Bristol, koji predlažu neke od kemijskih spojeva koji se mogu špricati u atmosferu:

  • sulfat / sumporna kiselina / sumpor dioksid
  • titanij
  • silicij karbid
  • kalcijev karbonat
  • aluminij
  • silika
  • cink oksid

One kemikalije se odnose na upravljanje sunčevog zračenja, i da se špricaju ove kemikalija u atmosferu u cilju borbe protiv učinaka globalnog zatopljenja, te da skreću sunčeve zrake daleko od Zemljine površine.

Ono što se događa nije ‘otvoreno’ i transparentno za javnost, što je vrlo zabrinjavajuće.

“Rasprava o klimatskim promjenama ne priznaje ulogu klimatskog rata, odnosno namjernog manipuliranja klime za vojne potrebe.”

“HAARP je oružje za masovno uništenje, sposoban destabilizirati agrikulturu i ekološke sustava na globalnoj razini.”

“Klimatski rat” potencijalno ugrožava budućnost čovječanstva, i također je bio isključen iz pariškog summita o klimi koji se održao u studenom 2015. godine.”
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: CHEMTRAILS, KLIMA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,