Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » Lazarev: Cjepiva, GM proizvodi, hrana, klasična muzika…

Lazarev: Cjepiva, GM proizvodi, hrana, klasična muzika…

Lazarew-sergej-gmoJedna mi je žena ispričala, da joj je dijete cijepljeno i kod njega su se pojavili problemi sa zdravljem. Što je uzrok, roditelji nisu, već nešto drugo. Što je to nešto drugo? To je nešto što je povezano s cjepivom

Cjepivo je u ovom slučaju moglo imati negativan utjecaj na potomstvo. Bojim se da se ova tema podudara s onom o kojoj sam počeo govoriti. Ide rušenje duše na 4 nivoa – 4 sloja duše se ruše. Znate li s čim se to podudara? Gledao sam kako GM proizvodi utiču na čovjeka takođe ide rušenje 4 sloja duše. Stvar je u tom što su to najsuptilniji slojevi, to je budućnost. Dolazi do rušenja energetike organizma.

Kada mi je rečeno, da su u Moskvi počeli nestajati žohari, pokušao sam uzeti informaciju na suptilnom nivou. Što se događa sa žoharom koji je pojeo GM proizvod? Dolazi do ugrožavanja dvije zone: prsnog područja to je imunitet i ispod – urogenitalni. To jest, razrušenje imunog sistema i urogenitalnog.

Što je imuni sistem? To je energetski sistem organizma. Glavna je energija urogenitalnog sistema, na prvom je mjestu, ide na produžetak vrste – seksualna energija. Kakav zaključak možemo donijeti? Da GM proizvodi ruše informacijsko-energetsku strukturu živih bića. Čak i žohari su nemoćni protiv njih.

Na sajtu sam postavio link za film koji se zove: ”Transgenetska bomba” … tamo se govori o strašnim stvarima. Pri tom znate li što je neugodno? Što se to poklapa s Vanginom prognozom. Kada sam čuo prije 20 godina, tada je Vanga govorila da će prvo početi umirati pčele. Mislim kako pčele? Ona je rekla pčele, a zatim će nestati bijeli luk. Ne znam zašto bijeli luk? Sada posljednjih nekoliko godina, širom svijeta umiru pčele. Pokušavli su to podmetnuti utjecaju mobilnih telefona. Čini se da nije uzrok mobilni telefon, jer zajedno s pčelama, počeli su umirati crvi i drugi insekti koji su jeli transgene proizvode. U Meksiku je sada pod GM sojom skoro sva zemlja… 70 milijuna hektara je zasijano transgenetskim proizvodima. Katastrofa!

Dakle, u čemu je opasnost od GM proizvoda? Genetski aparat bilo kojeg živog bića je tako ustrojen, da tako kažem, periodično bilo koja živa populacija mora se sjediniti s Praizvorom, s Tvorcem da bi dobila Božansku energiju. To jest, kao kod zvučne vilice trebamo usmjeriti svoj informacijski strujni tok na Tvorca i Univerzum. To se događa preko… periodičnih- cikličnih, trenutaka izbacivanja energije. To je ono što zovemo: “Povećava se veza s Bogom”. Ako živi organizam ne ide u tom smjeru, on postaje bolestan ili umire.

Tako unutarnje usmjerenje informacijskog toka na jedinstvo s Tvorcem, svakom živom biću je uvjet za opstanak. U Ijudskom društvu, ovo je dopunjeno religijom, moralnošću i zapovijedima. Jednostavno to je mnogostruko pojačano. To nije samo biološki podsvijesni, nego svjesni stav, jedinstvo s Tvorcem i Univerzumom. To jest, stanica ne treba biti stanica raka, treba raditi u korist organizma. Ako u običnoj sanici sabi informacijsko jedinstvo s organizmom, ona će raditi kao stanica raka.

GM proizvode su stvorili naučnici koji preuzimaju ulogu Tvorca. Kakva je kod tog naučnika energetika? To je energetika prizemljenog čovjeka, koji misli o novcu, profitu, bilo čemu, ali ne i o Ijubavi. Zato, ove biljke… prvi put kad sam ih testirao momak mi ih dao i kaže: “Vidite ova dva sjemena, u čemu je razlika”? Rekao sam: ”Ako od ovoga čovjek bude jeo on će bolovati, njegova djeca mogu umrijeti, pojaviće se rak, bilo što – tu je 7 puta veća tema želje, od smrtonosne“. On je rekao: “To je genetski modificirana soja.“.

“Sad je sve jasno, rekao sam, čovjek je ubacio u nju svoje želje, pri stvaranju.”

Vidio sam da svi transgenetski proizvodi, povećavaju mogućnost raka prostate za 500%. Razumijete li što to znači? Transgenetski proizvodi na prvom mjestu, udaraju na imuni sistem, energetika organizma opada, i drugo na urinogenitalni sistem. Dakle, ako je kod žohara nestala reprodukcija, u narednih 10-15 godina, to će se dogoditi i ljudima.

Ovdje sam dobio spisak genetski modificiranih proizvoda. Pa, najvažnija kompanija vjerojatno znate je kompanija “Monsanto” – SAD, koja se počela prvo baviti otrovima… “Agent Orange”, zbog koga se i dalje rađaju djeca sa smetnjama u razvoju u Vijetnamu, proizvela je ta kompanija. Ona se prvo bavila razvojem biološkog oružja, a sada to oružje koristi.

Što kažu da je motiv za proizvodnju GM proizvoda? Zašto su potrebni transgeni proizvodi? Prvo, njih ne jedu štetočine, jer bi umrli. Postavlja se pitanje: a čovjek ako ih jede zašto ne bi i on umro? Također umire, samo polako i neprimjetno. Drugo, oni daju ogroman prinos, 30-50% prinos se povećava. Zbog čega? Jer se stanica raka, nekontrolirano razmnožava. Dakle, GM proizvodi uključuju mehanizam raka kod bilo koje osobe.

Ispostavlja se da tih kompanija ima veoma mnogo. Kompanija ”Syngenta” Švicarska. “Monsanto”, SAD, Njemačka… dalje… Najvažnije je da znate koji su to osnovni proizvodi,… spisak je veliki… Dakle, uglavnom to su proizvodi “Nestle”, to jest, čokolada, kava, napici s kofeinom, hrana za bebe, sve od “Nestle” su GM proizvodi i djeca su ugrožena. Dalje, kečap i sosevi “Halal food”. Dalje, ”Hershey” proizvodnja čokolade i bezalkoholnih pića. “Coca-Cola” – proizvodnja: “Coca-Cola”, “Sprite”, “Fanta”, “Tonic”. ”McDonalds” – restorani brze hrane svi su s GM proizvodima. “Danone” – proizvodnja jogurta, kefira, sira, hrane za bebe. “Simelak”, “Mars” – proizvodnja čokolada: “Mars”, “Snickers”, “Twix”. “Pepsi-Cola” – “Pepsi”, “Mirinda”, “Seven Up. ” Dovoljno za početak? Čak i napici kao što su kava i čaj su već GM proizvodi.

70% od hrane za bebe je GM proizvod. To jest, prvenstveno koga treba uništiti? Djecu, budućnost. To je pravi biološki rat… Čuo sam o tome… sada postoji informacija o zavjeri. O “zlatnoj milijardi” koju zastupaju svi bogati ljudi u Americi i Evropi. Oni su odlučili da smanje Ijudsku populaciju za 80%. Odlično sredstvo za to su GM proizvodi.

Dakle, umjesto čaja i kave bolje je piti čajeve od bilja. Dalje svi proizvodi sa stranim imenima, nepoželjno je koristiti. Kavu, čokoladu takođe, itd, jer oni u šećer sve to ubacuju.

Ako pričamo o napicima “Coca-Cola”, “Pepsi”, “Fanta” su jednostavno otrov. Pivo – ista stvar. Do čega dolazimo? Dolazimo do toga, da bi opstali, moramo prijeći na hranu, koju su obično jeli monasi. To su prije svega, naši proizvodi. Sada, je mnogo transgenog kukuruza i soje, za heljdu nisam čuo. Dakle, bolje je… prijeći uglavnom za žitarice, na povrće koje se isto uvozi, ali ne barem iz europskih zemalja. Čuo sam da su španjolski proizvodi čistiji. A najbolje je orijentirati se na konzerviranje domaćeg povrća i pravljenje džemova, nego kupovati strane. Jer kod njih… borba za novac, dovodi do tog da su zbog novca spremni udaviti i otrovati bilo koga i bilo šta. Sve je prepuno GME. Gdje je napisao slovo “E” to je GM proizvod. To je cijeli spektar, dvadesetak “E” – dodataka. Svi ti dodatci su GM proizvodi. Zato oprez…

RazmišIjao sam zašto sam jučer bio toliko agresivan, a onda sam shvatio to je zato što sam prekjučer pročitao članak, i imao sam osjećaj beznađa. A onda sam pomislio to je isto po volji Božijoj. Onda zašto je to uključeno?… Da, mi smo pošli pogrešnim smjerom i treba se povećati raspad. Zašto nas i našu djecu istrebljuju preko hrane? Zar nema mehanizma da se spasimo od toga?

Prvo – mehanizam za spasenje je uzdržanost. To jest, sva ta jarka, lijepa pakiranja, strane proizvode treba ukinuti, to je prvo. Drugo, u kobasicama je veoma puno GM proizvoda. U njih dodaju pod maskom mesa genetsku soju.

Svidjelo mi se na TV su govorili, da su odlučili da provjere na GM proizvode ruske kobasice. Svugdje su našli od 10 do 20% GM dodataka. Jedina tvornica koja je tvrdila da ona nema GM proizvoda je “Mikojan” – kobasice. Kod nje su našli 100%. Pa, kao i obično… Dakle, kobasice je bolje ne koristiti. To jest, jednostavno sada, dolazi vrijeme da ako želimo da naša djeca i mi živimo, trebamo prijeći na ono što se zove prirodna i zdrava hrana.

A sada najvažnije. Odlučio sam da vidim kako GM proizvodi utječu na pojedinca. Za početak počeo sam sa žoharima: isključenje imunog i urogenitalnog sistema. Počeo sam da gledam Ijude, ispostavilo se da je informacijsko zagađenje kod svih različito. Kod nekoga samo glava. Kod drugog jetra i urogenitalni sistem. Kod trećeg imuni i urogenitalni sistem. Kod četvrtog imuni, urogenitalni sistem i sudbina. Kod nekog je jednostavno sve crno to jest GM proizvodi će isključiti sve zaštitne sisteme. Iz toga sam zaključio da, u ovisnosti od energetske neizbalansiranosti: kod ljubomore, arogancije, uninija, GM proizvod izuzetno uvećava taj problem.

Dakle, ako je čovjek sklon samoubojstvu, ako jede GM hranu, on će vjerojatno ili omču staviti, ili će rak doći 15 godina ranije. Ako je osuđivao i mrzio imat će probleme s glavom i jetrom. Ako je mnogo zamjerao bližnjim, s GM proizvodom će mu stradati stomak, crijeva. Ukoliko nije prevladao uvrede od bliske osobe, odricao se ljubavi, izdao voljenu osobu, urogenitalni sistem će se isključiti.

Do čega dolazimo? Dolazimo do toga da danas čovjek koji ne poštuje realno zapovijedi… U čemu je smisao zapovijesd? Da se očuva ljubav prema Bogu. Ako zapovijedi samo površno poštujemo, a to zbog čega su one ne ispunjavamo, to je blef. O tome, je Krist govorio. Da, vi sve zapovijedi ispunjavate, a mrzite jedni druge i uskraćujete ljubav jedni drugima.

Sada moramo shvatiti da bez informacije i Božanske energije, bez ljubavi, bez sjedinjenja s Tvorcem, pri tim informacijskim amplitudama, jednostavno nećemo preživjeti. A ako mi preživimo, možda će tada, na našoj energetici preživjeti biljke i životinje. Zato što smo na suptilnom nivou, svi jedan organizam. Ako jedan nestane, ostali mu se priključuju. Dakle, preživljavanje harmoničnih pojedinaca, može u izvjesnoj mjeri osigurati opstanak čak i insekata na planeti.

Dakle, uloga svakog, u spasenju duše sada je enormno porasla. Bio sam iznenađen kad sam vidio da GM proizvodi kod svakog na svoj način, selektivno udaraju i uništavaju. To je ista stvar kao u film koji su pustili kasno noću o Černobilu, brojač mjeri veliku vrijednost, ulazi u kuću – gdje je ikona, i nema radijacije. To je teoretski nemoguće, ali nema radijacije. Brojač se ne pomiče. Energetika! Što radi radijacija? Ubija, čak i kromosome razrušava. Ako GM proizvodi mogu djelovati selektivno, ovisno od emocionalnog stanja čovjeka, znači, prije svega, ta štetnost se može premostiti.

Što znači molitva prije jela? To je glavnu energiju koja je u nas dati Bogu. Jednostavno – zahvalnost. Barem tri sekunde prije jela, da spomenemo Tvorca, zahvalimo, i čisti se naša energetika, manje ovisimo od hrane, prestajemo biti robovi hrane. Budući da je naše glavno zadovoljstvo otišlo tamo, a ne na hranu. Ovaj moment je veoma važan, to treba jednostavno razumjeti. Ne trebate sjediti i ponavljati molitvu kao ranije, Bu-bu-bu – a ne znamo zašto? Treba se shvatiti smisao, zašto se molimo prije jela? Dalje, ne prejedati se, ni u kom slučaju. Delikatesa što manje, zbog toga što bilo koji delikates je ogromna potrošnja energije. Ne hvatati ostatke… U suštini ono što se zove zdrav način života i pravilna prehrana.

Najvažnija stvar. Gledao sam kako na općem planu GM proizvodi utječu na ljude. Ispostavilo se da ide rušenje do 4. nivoa duše. Niže ne prolazi. Govorim u prosjeku. Može biti neki “izuzetak”, koji ide još dublje. Ali, u prosjeku, 4 sloja duše su pogođena.

Znate šta je najinteresantnije? Nedavno sam bio u Izraelu, otputovao sam s prijateljima, poveli su nas u Haifi. Tamo ima hram bahaista i katolički hram, gdje je bila muzika. Naši momci iz Sankt Peterburga uglavnom, Židovi tu su došli, tamo žive. Ja u Moskvi nisam čuo takav nivo muzike kao u tom katoličkom hramu… Posvećena je plaču Marijinom povodom raspeća Isusovog. Katolički hram, ansambl svira, pjesme pjeva ženski zbor. Nevjerojatan nivo, iako nisam ekspert i malo se razumijem u klasičnu muziku, imao sam veoma interesantan osjećaj, sve mi se to veoma svidjelo. Tako, promatram što se događa s mojom energetikom, kada slušam klasičnu muziku u dobroj izvedbi? Ispostavilo se da ide čišćenje do 4. koljena.

To jest, čovjek koji sluša klasičnu muziku, u tom smislu može biti izložen i opasnosti koja dolazi od GM proizvoda. Pa, recimo, muzika u velikoj mjeri može umanjiti tu opasnost. Čuo sam da kravama, volovima uključuju klasičnu muziku, kod krava se prinos mlijeka povećava, itd… Zašto? Zato što je klasična muzika usmjerena na ljubav u duši, na prečišćavanje duše, pa se energija aktivira, i u skladu s tim počinje, i priplod, i više mlijeka, itd. Na Zapadu, u principu, vole ubrizgavati hormone jer je brže i poželjnije. Po formi brže i poželjnije, a u suštini to je raspad.

Zbog čega to govorim? Zato što se ispostavilo da molitva, očuvanje ljubavi u duši, poštovanje zapovijedi, klasična muzika, zdrav način života, je to što može umanjiti štetu čak i od GM proizvoda. I više od toga, može nas primorati da osjetimo nedostatak Ijubavi, kao nešto veoma ozbiljno. Što je čovjeku potrebnija ljubav, to više njoj stremi. A sada je došlo to vrijeme kada bez tog osjećaja jednostavno… Vidim kako ljudi umiru na suptilnom nivou.

Kada sam došao u Izrael, gledam, Jeruzalem je grad mrtvih! Suptilne energije nema kod ljudi… Zašto? Zato što je površno poštovanje zapovijedi postalo važnije od ljubavi. To jest, prije 2000 godina to je najavljeno, a sada vidiš da je u stvarnosti prisutno. Kada forma živi sama, i ne treba joj suština. Tamo već ništa nema, osim praznine… Odmah sam se sjetio zašto je Krist rekao: “Neka mrtvi sahranjuju mrtve.“ Tamo kod ljudi nema budućnosti. Vanjština postoji, a budućnosti nema. Isto kao suvremena civilizacija, koja nema budućnosti. Budućnost postoji kao mogućnost, kao perspektiva, ali bez ljubavi, neće se uključiti, neće funkcionirati.

Dakle, ja bih rekao ovako, ne treba sebe ubijati GM proizvodima. Treba isključiti opasnost, svesti je na minimum. Ali, istovremeno osloboditi od tih proizvoda sudeći po svemu ne možemo. Dakle, moramo biti u tom stanju u kojem će informacijski otrovi, na nas djelovati mnogo manje.

U judaizmu postoji pojam košer hrana, o kojoj sam govorio, to je informacijski čista hrana. Dolaziš u prodavaonicu u Izrael – košer; sve je dobro, a onda je tu “Pepsi-Cola”, čokolade… A to je apsolutno otrov. S točke gledišta, judaizam, tamo nema košer hrane, tamo je otrovna informacija. I sve je u redu. Eto opet po formi, sve je u redu, a u suštini ide raspad. Predstavnici judaizma su trebali kazati da je nedopustiva pojava takvih proizvoda, koji uništavaju dušu.

To jest, preko hrane, koja sadrži opasnu informaciju, možemo razrušiti svoji dušu, jer je tu hranu napravio čovjek, da tako kažem, previše strastven, ili prljave duše, ovaj proizvod na najsuptilnijim nivoima, nosi tu informaciju. Ovoga će biti sve više i više, i prema tome se treba odnositi, kako se kaže: “Bez mržnje i bez uninija”, to treba prevladati. To je sve.
 
(alternativainformacije.com/uredio:nsp)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,