Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Samo 2 sastojka za sprjeÄavanje i lijeÄenje raka

Samo 2 sastojka za sprjeÄavanje i lijeÄenje raka

naranca-kupus-rakDa, postoji prirodni naÄin da u potpunosti sebe zaÅ¡titite od razvoja raka i sprijeÄite rast stanica raka. Sve Å¡to trebate uÄiniti je redovito konzumirati ovu specijalno piće za borbu protiv raka

Sa samo 2 sastojka pomijeÅ¡ana s vodom jedan od najlakÅ¡ih prirodnih naÄina lijeÄenja raka, navodi healthyfoodstyle.com

Zbog Äega je ovo piće tako posebno i zbog Äega posjeduje ogroman potencijal za borbu protiv raka?

Tajna se prepliće izmeÄ‘u moćne kombinacije crvenog kupusa i naranÄe. Efekt sprjeÄavanja raka kako crvenog kupusa i naranÄe je u bogatstvu antioksidansa koje oni posjeduju. Bez dovoljno antioksidansa, nastaje rizik od razvoja raka.

Prema istraživanjima provedenim od strane ameriÄkog ministarstva poljoprivrede utvrdilo se da crveni kupus ima 36 antocijanina koji su djelotvorni u borbi protiv raka.

Ova spojevi su posebna vrsta flavonoida koji Å¡tite od raka.

Druga studija sugerira da antocijan ima dvostruko djelovanje u usporedbi s vitaminom C. On gotovo odmah pojaÄava imunoloÅ¡ki sustav i stvara prirodnu obranu.

Nedavne studije naglaÅ¡avaju znaÄajnu ulogu u prevenciji raka naranÄe. Istraživanja potvrÄ‘uju da uvoÄ‘enje naranÄe u redovitu prehranu može sprijeÄiti ovu bolest za 50%. NaranÄe jaÄaju imunoloÅ¡ki sustav i sprjeÄavaju rast tumora.

48 meÄ‘unarodnih studija o zdravstvenim uÄincima citrusa su provedene od strane Commonwealtha znanstvenih i istraživaÄkih organizacija u Australiji.

Vodeći istraživaÄ dr Baghurst istiÄe da od svih voća, naranÄe imaju najviÅ¡u razinu antioksidansa, koji ‘Äiste’ Å¡tetne toksine ili slobodne radikale.

NaranÄe sadrže limonen koji stimulira antioksidativni sustav, Äini detoksikaciju enzima u Äemu je pomogao da se zaustavi rak prije nego Å¡to se bolest mogla razviti.

Sastojci:

1/4 crvenog kupusa

6 naranÄi

2 ÄaÅ¡e vode

Uputstvo:

Sitno isjeckajte crveni kupus, iscijedite sok od naranÄe i dodajte vodu. Izblendirajte sve dobro dok ne postane kompaktna masa. Konzumirajte piće na prazan želudac tijekom dana.
 
(webtribune.rs/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , ,