Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA » Čovjek koji je otkrio rak, dao je recept za izlječenje

Čovjek koji je otkrio rak, dao je recept za izlječenje

kiseli-organizam-rak-otto-warburg-laboratorijManjak kisika je ono što zapravo prvobitno uzrokuje rak, tvrdi dobitnik Nobelove nagrade, dr Otto H. Warburg

Ovaj manjak dovodi do nastanka kiselog stanja u organizmu.

Dr. Warburg također otkriva da stanicama raka nije potreban kisik (one su anaerobne), tako da one ne mogu preživjeti u prisutnosti velike količine kisika, kao što je slučaj u alkalnim stanjima.

Bez iznimke, iako je normalnim stanicama neophodan kisik, stanice raka mogu funkcionirati bez njega. Kada zdrava stanica ostane bez 35% svog kisika, ona može postati kancerozna u roku od 48 sati.

Glavu ulogu u održavanju zdravog pH u organizmu ima prehrana. Balans pH predstavlja ravnotežu alkalnog i kiselog u svim stanicama i tjelesnim tekućinama. U zdravom organizmu, razinu pH krvi mora biti blago alkalna.

Činjenica je da loše bakterije, paraziti, virusi i Candida rastu u kiselom okruženju. S druge strane, alkalno okruženje neutralizira bakterije i druge patogene.

Na žalost, moderan način života je pun hrane koja stvara toksine i kiselu sredinu, a tu spadaju prerađene žitarice, GMO proizvodi, prerađeni šećeri itd.

Zbog toga dolazi do nastanka kiselog pH, a neuravnoteženi pH može poremetiti stanične funkcije i aktivnosti. Pretjerano kisela sredina može uzrokovati zdravstvene probleme kao što su dijabetes, kardiovaskularne bolesti, osteoporoza, žgaravica i rak.

kiseli-organizam-rak-otto-warburgUkoliko organizam duže vrijeme živi u kiselom stanju, proces starenja se ubrzava.

Dakle, održavanje uravnoteženog pH je važno za održavanje zdravlja. Uvijek postoji prirodno rješenje, a evo kako napraviti domaći lijek protiv kiselosti:

Sastojci:

1/3 žlice sode bikarbone

2 žlice svježeg soka od limuna ili organskog jabučnog octa

Primjena:

Kiselo-bazna kombinacija će početi pjeniti čim pomiješate sastojke. Nastavite dodavati sodu bikarbonu dok pjenušanje ne prestane. Zatim dopunite čašu sa 230 ml vode i popijte sve naiskap.

Ovaj lijek pomaže pri smanjenju kiselosti i aktivnosti stomačne kiseline. Neutralizirat će pH i stvoriti alkalnu sredinu u organizmu.

 
*stisnite “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(preveo:mag.Alfred Bošković/uredio:nsp)

Filed under: Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,