Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » PREPPERS, ZDRAVLJE I MEDICINA » KAKO IZGLEDA MEDIJSKI INDUCIRANA PANIKA ZBOG ZARAZNE BOLESTI: 10 činjenica koje govore da Vlada potiče širenje Ebole

KAKO IZGLEDA MEDIJSKI INDUCIRANA PANIKA ZBOG ZARAZNE BOLESTI: 10 činjenica koje govore da Vlada potiče širenje Ebole

karentena-ebolaKažu da je ova epidemija ebole najveća u povijesti, no kritičko razmišljanje nam govori da svo sve više uvjereni da Vlada SAD-a namjerno pokušava pojačati širenje epidemije, nego da je spriječi

Shvaćamo da ova tvrdnja može zvučati čudno, ali razmotrite dokaze u nastavku i odlučite sami. Možete čak i sami istraživati.

Poznati američki mikrobiolog Dr. Gil Mobley je nedavno rekao u znak prosvjeda zbog svih laži i dezinformacija “CDC laže! …  Ako oni ne lažu, onda su veoma nesposobni.” (CDC – center za kontrolu bolesti)

Objavljujemo ekskluzivno istraživanje koje je pokazalo deset najboljih dokaza koji ukazuju na to da američka vlada naizgled želi vidjeti sve više širenje ebole. Jer, baš kao što Dr. Mobley kaže, ako to sve nije namjerno, onda je to rezultat ekstremne nesposobnosti od strane vlade:

# 1) Obama odbija zaustaviti zrakoplovne putnike iz zaraženih zemalja da uđu u SAD

Ebola “pacijent nula” Thomas Eric Duncan je doletio ravno u Sjedinjene Američke Države i ušao kroz međunarodnu zračnu luku Washington DC i Dallas-Fort Worth. Njega se nikada nije pitalo otkuda dolazi i nikada nije bio podvrgnut nikakvim zdravstvenim testovima.

Zašto je ljudima čiji letovi dolaze iz Liberije i Sierra Leonea još uvijek dopušteno da otvoreno putuju prema velikim američkim gradovima? Zar ne bismo trebali koristiti imigracijsku i carinsku infrastrukturu u međunarodnim zračnim lukama da odbaci putnike iz zemalja u kojima se ebola širi izvan kontrole?

Čudno, Sjedinjene Države imaju daleko strože zahtjeve za mačke i pse koji ulaze u zemlju, nego za ljude. Psi i mačke moraju ući u zemlju s velikim zdravstvenim kartonima, ali međunarodni putnici očito mogu, čak i ako su zaraženi ebolom.

# 2) Obitelj iz države Texas je u karanteni u kući koja još nije očišćena ili dekontaminirana (dezinficirana)

“Više od tjedan dana nakon što se liberijski građanin razbolio od ebole i četiri dana nakon što je stavljen u izolaciju u bolnici u Dallasu, stan gdje je odsjeo s još četiri osobe nije bio očišćen, a plahte i prljavi ručnici koje je koristio dok je bio bolestan ostali su u kući! – priznali su zdravstveni dužnosnici”. – NY Times i Fox News

Iako dom još nije očišćen ili dekontaminiran, članovi obitelji Thomas Eric Duncana su prisilno stavljeni u izolaciju u ovu kontaminiranu kuću i rečeno ima je da moraju davati redovito krv za testiranje.

Neki od članova obitelji su pobjegli iz izolacije i počeli se družiti s ljudima iz javnosti, kršeći naredbe o izolaciji.

Nije li to suludo prisiliti obitelj u karantenu u kući koja je očito kontaminirana s ebolom? Zar to ne dokazuje da su državne vlasti zapravo željele ova obitelj dobije bolest i proširi ju? Uostalom, kako je vlada “dopustila” kršenje njihove izolacije i dopustila interakciju tih osoba sa javnosti? Nitko od stotine policajaca i zdravstvenih djelatnika nije primjetio da je netko iz zaražene obitelji napustio izolaciju?

Čišćenje onečišćene kuće je odgođeno zbog nedostatka “dozvole”, navodi se iz državnih tijela.

# 3) CDC – Centar za kontrolu Bolesti i dalje laže o načinima prijenosa zvirusa Ebole

CDC je i dalje apsurdno tvrdi da se ebola širi samo “izravnim kontaktom tjelesnih tekućina.” Agencija je nastavio poricati da se Ebola može širiti kroz zrak na blizinu i tuda se Ebola može dobiti dodirivanjem kontaminiranih površina.

Cjelokupna laž iz CDC-a je da je Ebolu “teško uhvatiti.” Ali ako je to istina, onda zašto mnogi liječnici koji su dobro obučeni u prevenciji zaraznih bolesti, su se uspjeli zaraziti? Kako je Dr. Kent Brantly zarazio?

Čak se i NBC News snimatelj nedavno zarazio iako je on preuzeo ekstremne mjere izbjegavanja dodira sa ljudima, a također i pažljivog pranja vlastite kože i odjeće svaki dan?

“Preuzeo sam ozbiljne mjere opreza i svakodnevnog pranja klorom”, rekao je Ashoka Mukpo, 33-godišnji snimatelj, u članku NY Daily Newsa. Očito on nije trčao okolo i dirao zaražene pacijenate ebole. Ipak, on se zarazio. Kako je to moguće, osim ako CDC laže?

# 4) FDA otvoreno prijeti prodavačima prirodnih lijekova koji bi mogli biti korisni za usporavanje ili zaustavljanje Ebole

Umjesto da potakne ljude da pojačaju njihov imunološki sustav s prehrambenim terapijama, prirodnim lijekovima i superhranom, FDA aktivno javno prijeti preprodavačima koloidnog srebra i eteričnih ulja.

Od početka epidemije, FDA je prijetila trima tvrtkama kaznenim progonom, ako se ne poduzmu korake kako bi razdvojili svoje proizvode od ebole, tj. prestali ih reklamirati za sprječavanje Ebole.

Jedna tvrtka pod imenom Natural Solutions Foundation, jer je tvrdila da je vlada aktivno zapljenila isporuke koloidnog srebra prema afričkim zemljama kako bi se spriječila da žrtve ebole ikada budu tretirana s njim. Da li se vlast zapravo boji da bi to moglo funkcionirati?

Zar ne bismo trebali biti isprobati i testirati sve biljke i prirodne lijekove na planeti kako bi saznali kako zaustaviti Ebolu? Ili bi svi trebali čekati farmaceutske tvrtke da proizvedu eksperimentalna cjepiva, a zatim staviti svu našu vjeru u to?

Zar nitko ne shvaća da tvrtka koja testira cjepivo protiv Ebole upravo sada – GlaxoSmithKline – ima dugu povijest kazneno priznatih krivičnih djela zločina uključujući podmićivanje desetaka tisuća liječnika?

# 5) Osobe koje ulaze u SAD nisu pitali otkuda dolaze

“Jučer sam došao kroz međunarodnu kontrolu na zračnoj luci Atlanta”, rekao je Dr Gil Mobley kad je nedavno ušao u Sjedinjene Države. “Jedino pitanje koje su pitali putnike na dolasku je da li imaju duhan ili alkohol”, izvijestio je u AJC.

Je nitko u američkoj vladi svjestan da je međunarodna pandemija je u tijeku? Kako je uopće moguće da ljude nisu pitali otkuda dolaze?

# 6) Američka vlada je znala o epidemiji unaprijed, ali nije upozorila javnost

Sada je jasno da američka vlada već dugo zna da ova epidemija dolazi, ali nisu učinili ništa da upozore javnost.

Početkom rujna, Vlada je pokupovala 160.000 ebola HazMat odijela od američkog dobavljača.

Nadalje, prema ovom izvješću o SHTFplan.com, “Državni Timovi za Pomoć u Katastrofama su obavješteni da se pripreme za aktivnost u mjesecu listopadu.”

Ne čini li vam se čudno da, dok se vlada priprema za katastrofu u listopadu, da se javnost nije obavijestila?

# 7) Čak i tijekom izbijanja globalne pandemije, američka vlada odbija osigurati južnu američku granicu

Ako ebole žrtve mogu letjeti u SAD, oni sigurno također mogu letjeti i u Meksiko, Srednju Ameriku i Južnu Ameriku.

Pa zašto je SAD južna granica još uvijek širom otvorena sa gotovo nula sigurnosti? Sposobnost zaraženih žrtava Ebole da hodati preko granice u Texas (ili druge južne države) se čini da je zanemarena u Obaminoj administraciji. Politički cilj je poticanja maksimalne ilegalne imigracije – a zatim davanje amnestije valu novih birača – se čini da je daleko važniji od zaštite Amerike od pandemijske zaraze. Ili je to bio plan?

Mnogi promatrači vjeruju da je već misteriozni entero virus koji je zarazio stotine američke djece u bolnicama diljem zemlje vjerojatno ušao u SAD kroz neosigurane granice. Ako Obama može poslati 3.000 vojnika u Sierra Leone, zašto ne može poslati nekoliko tisuća vojnika na vlastite granice s Meksikom?

Ludost je ostaviti te granice širom otvorene tijekom međunarodne smrtonosne pandemije. To nije očito izazvano nemarom; to je očito namjerno.

# 8 ) Službeni savjet Vlade “ne paničarite, ne pripremajte se”, je osigurao najveću pandemijsku hitnost ikada u povijesti

Američka vlada je zapravo skrenula u stranu kako bi obeshrabrila američki narod od poduzimanja osnovneih mjera pripravnosti, proglašavajući prepperse i preživljavatelje kao “radikalne elemenate” koji bi čak mogli predstavljati sigurnosni rizik za Ameriku, navodi FBI.

Porast prodaje zaštitnih odjela – kupci, obični građani (150.000%)

Ali u istini, preppersi su mirni ljudi koji se ne boje infrastrukturnih poremećaja, manjka u opskrbi hranom, pa čak i gašenja električne mrežu. Preppers pomažu zadržati zajednice sigurnim i mirnim, a oni su najbolje pozicionirani u izgradnji društva nakon bilo kakve pandemije.

Pa zašto američka vlada nastaviti demonizirati prepperse? Namjera je, čini se, kako bi bili sigurni da se nitko ne bavi preppers aktivnostima, povećavajući time žrtve u narodu.

Na svakom koraku, vlada SAD-a čini se da su ohrabreno kritizira pripremu za katastrofe i zapravo učii ljude da ne čine ništa u svezi vlastite sigurnosti i pripravnosti. Ovo je način kako se narodi baca na koljena: oduzeti mu svo samopouzdanje, a zatim ga zasuti sa nacionalnom katastrofom.

# 9) SAD je gledao i čekao, i poduzimao ništa od izvornih mogućnosti za zaustavljanje ebole prije šest mjeseci

Ebola se mogla zaustaviti relativno lako u proljeće 2014. No, čak i kada su stručnjaci za zarazne bolesti zvučali upozoravajuće mnogo mjeseci prije, američka vlada je stajala po strani i nije učinila ništa.

To je, zapravo, odraz cjelokupnog međunarodnog odgovora koji je bio mlak u najblažim riječima. Kada je Ebola neobuzdan krenula u eksponencijalni rast, svjetski politički lideri bili su očito previše zauzeti trčanjem za biračima i nepozivajući ih da obrate pozornost na smrtonosnu epidemiju koja se događa tamo negdje daleko na drugom kontinentu.

Obamin otprema 3.000 vojnika dugo nakon početka eksplozivnog širenja ebole koja je već bila u tijeku je ništa više nego medicinsko kazalište.

Što je još gore, on izlaže američke vojnike virusu koji, kako je sada već poznato se može širiti kroz zrak. Kako  je Rand Paul je nedavno pitao: “Možete li zamisliti da cijeli brod pun naših vojnika dobije Ebolu?”

Teško je ne uzeti u obzir mogućnost da je to učinjeno kako bi se namjerno izložilo američke vojnike eboli, a zatim ih vratilo kući da prošite zarazu u još više američkih gradova.

# 10) Američka vlada drži patent na Ebolu od 2010. godine

Konačno, američka vlada je potvrdila intelektualno vlasništvo nad “izumom” Ebola virusa od 2010.

To donosti nekoliko važnih pitanja: Zašto je Vlada patentirala svoj “izum” ebole? Patenti se podnese kako bi se potvrdio monopol vlasništva nad izumom. To je cijela svrha patenta, naravno, i patentiranjem ebole američka vlada je jasno poručila da vjeruje da je “izumitelj” ebole, dok nastoji ograničiti bilo koga drugog da je koristi.

Možda je to razlog zašto liberijski znanstvenik Dr. Cyril Broderick, profesor fitopatologije, vjeruje da je Ebola  projektirana da bude biooružje. “Ebola je genetski modificirani organizmi (GMO)« je izjavio na naslovnici priče u Liberijskom Observeru.

On dalje objašnjava:

“To je potvrda postojanja američke vojno-medicinske-industrije koja provodi ispitivanja bioloških oružja pod krinkom davanja cjepiva za kontrolu bolesti i poboljšati zdravlja “crnih Afrikanaca u inozemstvu”.
 
Ebola – Globalističko Iznenađenje Mjeseca Listopada

 
 
(preveo i uredio: mag. spec. preh. teh. Alfred Bošković / uredio: nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=18773"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: PREPPERS, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,