Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » EUGENIKA SPECIJAL: Razotkrivena Baza Globalnog Istrebljenja

EUGENIKA SPECIJAL: Razotkrivena Baza Globalnog Istrebljenja

eugenika-HrvatskaNovi svjetski poredak se uzdiže iz sjene dok državna “religija” kontrole populacije pokreće rat protiv pojedinca i obitelji.

Što znači eugenika za naše moderno društvo?  I što znači biti na razini kućnih ljubimaca u sistemu koji traži totalnu kontrolu pod Novim svjetskim poretkom. Što je to Eugenika? To je filozofija elite koja govori o trans humanom čovjeku koji ostavlja iza sebe samo ljusku niže Xpress money locations klase. To je način kojim se briše svakodnevni normalan čovjek i obezvrijeđuje ljudski rad.

Na ovom planetu se doslovno događa redukcija populacije upravo sada, i mi smo postali tagirani brojevi. Svi znaju za posljedice, rizik, komplikacije i strašnih noćnih mora koje će nastati uvođenjem RFID čipova, čitača i sustava praćenja, prepoznavanje lica….

Da bi to sve otkrili moramo se vratiti malo u prošlost. 1883. godine, bratić Charles Darwin-a, otac eugenike Sir Francis Galton je objavio pojam “eugenika” te napravio pokret koji će transformirati naše moderno društvo, pogotovo u zapadnom svijetu. Galton je prvi izumio sustave biometrike, ukljućujući čitanje otisaka prstiju za kriminalno vještačenje. Razvio je teorije za rasnu higijenu.

U ovih 30 minuta dokumentranog filma posebnim proizvedenog za Infowars Nightly News, gost Aaron analizira godine istraživanja mračne prakse eugenike, te kako ju globalni kontroleri koristiti za suzbijanje suparničke populacije, raseljavanjem stanovnika naroda svijeta u razvoju uvjerevajući ih da su “inferiorni” i ciljaju plodne obitelji za destabilizaciju.

korporacije-i-zaklade-eugenika-depopulacijaUzimajući u stravičan obzir, vidimo kako elitistička obitelji u Londonu i na istočnoj obali Amerike ubacuju nauk u zapadnu kulturu, utemeljujući zakone koji daju veću važnost državne nadležnosti nad reprodukcijom i obitelji – stvorilo je ovisno socijalističko društvo kojim se može sređivati, manipulirati i voditi socijalni inženjering po volji.

Kroz baze podataka i računalne tehnologije, agenti poput Henry Kissinger-a, John P. Holdren-a, David Rockefeller-a, Bill Gates-a, Ted Turner-a i mnoge druge, su i u budućnosti će kao dio Novog Svjetskog Poretka koristiti “hranu kao oružje” i monetarne poticaje da bi došli do ciljanih brojeva depopulacije, dok politika u zemljama poput Kine odredbama uvjetuje jedno dijete, stvarajući oštre i destabilizirajuće posljedice na njihovi društvo i učinak na kontrolu stanovništva u svakom smislu te riječi.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
 
(infowars.com, youtube.com/uredio:nsp)

banka, banke, krediti, kamata, zajam, otkup zlata, osiguranje, software

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,