Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » POČELO JE: Kanada sada UHIĆUJE kršćanske pastore i progoni ih zbog propovijedanja Biblije … rat protiv kršćanstva je eskalirao

POČELO JE: Kanada sada UHIĆUJE kršćanske pastore i progoni ih zbog propovijedanja Biblije … rat protiv kršćanstva je eskalirao

krscani-lgbtAko mislite da je ekslirao napad na slobodu govora i Prvi amandman u Sjedinjenim Državama, razmislite o mnogo lošijoj situaciji u Kanadi, gdje je kršćanski pastor nedavno uhićen i optužen za “ometanje mira” jednostavno zbog propovijedanja Božje riječi na ulici

Prema izvješćima, skupina nasilnih prosvjednika LGBT-zajednice pristupila je i počela uznemiravati pastora Davida Lynna kada je policija stigla na mjesto događaja i krenula mu stavljati lisice, a ne prosvjednicima, prije nego što ga je odvela u policijski automobil.

Nasilna rulja koja je ostala, koja se otvoreno identificirala kao LGBT skupina, je vrištala, vikala i navijala kad je Lynna uhitila i uklonila lokalna policija. Video snimak incidenta kojeg je snimio jedan od policajaca dostupan je u nastavku, kao i na YouTubeu.

“Žalosno je da sam podvrgnut ovoj vrsti diskriminacije i nasilničkom ponašanju i marginalizaciji jednostavno zato što kažem da te Bog voli, da ima nade za tebe, da te prihvaćam i toleriram” – rekao je pastor Lynn u izjavi nakon uhićenja.

“Ne bih trebao biti u ovom položaju. Nisam učinio ništa protuzakonito” – dodao je.

Ako ste kršćanin, LGBTQP kult sada zahtijeva da “ostanete u ormaru” ako želite pričati o svojoj vjeri ili da idete u zatvor

Budući da ništa što je Lynn propovijedao nije imalo ništa posebno vezano uz grupu LGBTQP, jedini logičan zaključak je da je bijesna LGBTQP rulja koja mu se približila djelovala isključivo kroz anti-kršćansku mržnju.

Ti kršćanofobi su “imali događaj nakon čega su čekali da se ja pojavim”, rekao je Lynn medijima nakon incidenta, dodajući kako je ova LGBTQP gomila jasno “imala neku vrstu mržnje prema meni” i htjela je da moja propovijedanje “ostane u ormaru” vezano uz njegov kršćanski identitet.

Iako Lynn nije učinio apsolutno ništa loše, navodno mu je sada zabranjeno propovijedati bilo gdje u blizini ulica Bloor Street, Yonge Street, Carlton Street i Jarvis Street u području Church-Wellesley Village u Torontu kao i bilo gdje u blizini LGBTQP marša.

“Nisam znao da je to početak mjeseca kada se održava Parada ponosa” – izjavio je Lynn. – Nisam rekao ništa specifično za LGBTQ zajednicu. Sve je to bilo uživo na internetu.”

Dakle, u biti, sada je zločin biti kršćanin “izvan ormara” u Kanadi, gdje LGBTQP kult sada ima slobodnu vladavinu da progoni kršćane kao “kriminalce”. Drugim riječima, sada ono što uznemiri LGBTQP mafiju je sada kazneni „zločin“ u Kanadi.

“Kršćani su sada najviše progonjena vjera na planetu, uglavnom zbog toga kako ih tretiraju radikalni muslimani u trećem svijetu” – piše Shane Trejo za Big League Politics.

“Ali zemlje Trećeg svijeta dolaze sada na Zapad, a kršćani će zbog toga jako patiti” – dodaje on – kao i članovi LGBTQP kulta, koji su rutinski progonjeni i ubijani u muslimanskim zemljama.

*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , ,