Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » 5G APOKALIPSA: Dokumentarni film – Kako je 5G tehnologija postala napredno oružje namijenjeno uništenju čovječanstva

5G APOKALIPSA: Dokumentarni film – Kako je 5G tehnologija postala napredno oružje namijenjeno uništenju čovječanstva

5g-dijeteAko pregledavate naslove mainstream medija u Sjedinjenim Američkim Državama i po svijetu, mislit ćete da je 5G tehnologija nevjerojatna nova generacija bežične tehnologije koja će učiniti svijet bržim, lakšim i naprednijim

No, sve je to laž, jer je 5G stvarno napredno tajno vojno oružje koje se primjenjuje kao konačno rješenje protiv cijelog čovječanstva.

U dokumentarno filmu koji otvara oči pod naslovom “5G Apocalypse: The Extinction Event by Sacha Stone”, ružna istina o 5G mreži se raotkriva u punom svjetslu užasnih detalja.

Ne samo da će 5G upasti u sve aspekte života ljudi, eliminirajući svu privatnost, nego će postati i tehnologija koja najviše uništava zdravlje.

Suprotno tvrdnjama onih koji traže da se 5G implementira gotovo svugdje, ova uznemirujuća tehnologija je sve samo ne sigurna.

Zapravo, ona postoji u antitezi sa samim životom, a frekvencije koje koristi ova tehnologija narušavaju biološke funkcije sve do stanične razine.

“Važno je razumjeti što radi 5G i što kažu da ona radi”, upozorava jedan od pripovjedača u dokumentarnom filmu. U dokumentu “IEEE Beamforming” rečeno je da je ova tehnologija kuha vaše oči poput jaja u vrućoj vodi.

5G će se koristiti u ratovanju sa mikrovalnim zračenjem, upozoravaju stručnjaci.

Neki misle da je lakše da sami sebe uvjere da je 5G tehnologija, unatoč svojim “nuspojavama”, još uvijek ide u našu korist. Ali kako ovaj dokumentarni film otkriva, 5G predstavlja najgoru vrstu mikrovalnog zračenja poznatu čovječanstvu i apsolutno će se koristiti kao oružje protiv čovječanstva kako bi se potaknuo i održao globalizam.

“I svi morate shvatiti da je to vojno oružje” – tvrdi dokumentarni film. – “Ovo su frekvencije koje se koriste u napadima na neprijatelja. Ako ništa više, to jedino morate znati. To je mikrovalno zračenje, eto što je.”

Ako još niste uvjereni u štetnost ove nove tehnologije, razmislite o riječima bivšeg predsjednika Savezne komisije za komunikacije (FCC) i lobista za industriju telekomunikacija, Toma Wheelera, koji je tijekom govora koji je održao u Nacionalnom press klubu namjerno iznio zloslutne riječi o punom opsegu svrhe 5G mreže u svijetu.

“Prva generacija bežične mreže, 1G, je prenosila glas”, izjavio je. Druga generacija, 2G, dopustila je i razgovor i tekst. Treća generacija, 3G, dopustila je internet, na ograničen način. Današnja tehnologija, 4G, dovršila je tu digitalnu migraciju. Ali ako vam netko kaže da zna detalje o tome što će 5G postati, pobjegnite glavom bez obzira.”

Mark Steele, stručnjak za prikaz i voditelj sustava za oružje pri SaveUsNow.org.uk upozorava:

“Postoji velika konfuzija oko toga što je 5G” – upozorava Steele. “5G je prije svega zgušnjavanje podataka. Dakle, to znači znatno više odašiljača u neposrednoj blizini čovjeka, a to znači i puno više sofisticiranih, ilegalnih i nezakonitih odašiljača. Ono što hoću reći je da je to antena s visokim stupnjem prijenosa, dielektrična leća, a ono što daje prednost 5G odašiljačima je da mogu 3D mapirati okruženje u vašem domu.”

“Frekvencija od 868 Mhz je specifična za oba sustava ispitivanja na terenu, tako da gigaherci omogućuju da se signal lagano kreće kroz betonske zidove i na taj način se može prikupiti podatak” – dodaje on.

5G je također ista tehnologija koja se upotrebljava u oružju za raspršivanje prosvjeda, koje će svijet sigurno vidjeti puno više puta u budućnosti.

Pogledajte dokumentarni film:

 

*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , ,