Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NAPOKON OSUĐENA IMIGRANTSKA BANDA MONSTRUMA: Godinama su silovali i seksualno zlostavljali curice! Dobili su ukupno 220 godina zatvora

NAPOKON OSUĐENA IMIGRANTSKA BANDA MONSTRUMA: Godinama su silovali i seksualno zlostavljali curice! Dobili su ukupno 220 godina zatvora

engleska-zlocinSkupina u Velikoj Britaniji od dvadeset muškaraca napokon je proglašena krivima za višegodišnje silovanje curica u engleskom gradu Huddersfieldu. Najmlađa žrtva imala je samo 11 godina…

Vođa skupine Amere Singh Dhaliwal (35) na sudu u Leedsu osuđen je na doživotnu kaznu (od čega 18 godina na minimalnu kaznu), dok su ostali članovi bande dobili između 5 i 18 godina. Osuđeni su za 120 kaznenih djela na štetu 15 djevojčica, piše BBC.

Banda je u periodu između 2004. i 2011. godine provodila ‘kampanju silovanja i maltretiranja’, otimanja djece kao i prisiljavanja na prostituciju, a cure su mamili alkoholom i drogom.

Svi zajedno su osuđeni na više od 220 godina zatvora.

Na sudu je svjedočilo 15 žrtava, a sudac je nakon saslušanja rekao da se boji da se niti jedna od njih nikad neće oporaviti od tog zlostavljanja.

Djevojčice su opisale da su u kontakt sa zlostavljačima došle nakon što su u školi bile žrtve maltretiranja, a rekle su da je veza sa zlostavljačima postala nešto iz čega se jednostavno nisu mogle izvući.

Radilo se o iskorištavanju većinom bijelih djevojčica od strane skupine muškaraca, uglavnom pakistanskog podrijetla, a to se događalo i u drugim gradovima u Velikoj Britaniji, piše Daily Mail.

Napastovanje se događalo u automobilima, na parkiralištima, u kućama, restoranima, parkovima i na drugim mjestima. Najmanje je jedna od žrtava nakon toga pokušala izvršiti samoubojstvo, a druga je ostala trudna pa je morala na abortus.

Muškarci su imali nadimke jedan za drugoga: ‘Zvijer’, ‘Drakula’ i ‘Medicinska sestra’. Njihov vođa, 35-godišnji Amere Singh Dhaliwal, osuđen je na doživotnu zatvorsku kaznu ranije ove godine, a sudac mu je rekao da se nehumano odnosio prema tim djevojčicama. Dhaliwal, koji je oženjen i ima djecu, prešao je na religiju Sikha prije pet godina, a upravo je on vršio neka od najgorih zlostavljanja ovih djevojčica.

Često je snimao dok ih zlostavlja, a video snimke je zatim dijelio s drugim muškarcima u ovoj skupini. On je jednu žrtvu prisilio na seks s bocom tijekom igre ‘Istina ili izazov’ koju je organizirao.

Drugom članu ove skupine, Sajidu Hussainu poznatom i kao ‘Riba’, sudilo se u odsutnosti. Njega je jedna od žrtava prepoznala u trgovini u kojoj je radio, a osuđen je za silovanje jedne od žrtava koja je imala samo 14 godina.

Sudac je ustvrdio da su sve napastovane djevojčice bile ranjive zbog obiteljskih i drugih okolnosti.

Tužitelj je objasnio da zlostavljači obično mame svoje žrtve na slične načine. Prepoznaju ranjivo dijete koje je društveno izolirano i nema potporu prijatelja i obitelji. Zatim se s tim djetetom sprijatelje i učine da se ono osjeća posebnim, laskaju mu, nude im alkohol i droge.

Djevojčice često nisu bile kod kuće, što je uznemirilo njihove obitelji, a postale su i tajnovite i agresivne jer su često dolazile kući pod utjecajem opijata.

Pijane i drogirane su ih silovali, a zatim ih prebacivali na izolirana udaljena područja ili u kuće u kojima su ih seksualno napastovali muškarci koji su ih tamo doveli, ili drugi zlostavljači. Ako bi se djevojčice opirale, zlostavljači bi ih tukli.

Često su organizirali takozvane tulume u tim kućama, gdje bi bilo više starijih muškaraca azijskog podrijetla. Odvodili bi djevojčice u sobu, a zatim bi ih jedan po jedan zlostavljali.

Nekad su koristili kontracepciju, a nekad su im plastične vrećice služile umjesto kondoma, piše Daily Mail.
 

 
(jutarnji.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,