Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Papa Franjo kaže da je Sotona izazvao ljude da preispituju Katoličku crkvu: I to nema nikakve veze sa svećenicima koji seksualno zlostavljaju dječake

Papa Franjo kaže da je Sotona izazvao ljude da preispituju Katoličku crkvu: I to nema nikakve veze sa svećenicima koji seksualno zlostavljaju dječake

papa-misliUzimajući vrlo kratak predah od njegovih tipičnih predavanja koja promiču neograničenu ilegalnu imigraciju i globalne klimatske poreze, glava Rimokatoličke crkve papa Franjo se konačno obratio daleko većem problemu

Taj problem je već svjetski poznati, a odnosi se na zlostavljanja homoseksualnih katoličkih svećenika i silovanje maloljetnih dječaka – ali ne na način kako vjerojatno vi razmišljate.

Tijekom nedavne “propovijedi”, papa Franjo je odlučio pozvati one koji traže sveoubuhvatnu objavu i istinu o tome, prozivajući ih alatima “Velikog tužitelja”, ili Sotone. Tako je! Svatko tko se usuđuje dovesti u pitanje zlostavljanje djeteta koje se dogodilo unutar katoličke hijerarhije, radi za đavla, kaže papa Franjo.

To je sam Lucifer koji stvara žrtve seksualnog zlostavljanja u rukama katoličke vjere, kao i članovi njihovih obitelji i drugi zagovornici koji traže pravdu za malene, čija je nevinost zauvijek uništena pedofilima u katoličkom svećenstvu.

“U ovakvim vremenima, čini se da je “Veliki tužitelj” oslobođen i da napada biskupe” – izjavio je Papa Franjo tijekom nedavnog masovnog događaja.

“Istina, svi smo grješnici, mi biskupi. On (Sotona) pokušava otkriti grijehe, kako bi bili vidljivi i kako bi ih se skandaliziralo. “Veliki tužitelj”, kao što sam kaže Bogu u prvom poglavlju Knjige o Jobu, “pretražuje zemlju u potrazi za nekim tko će provoditi optužbe.”

To su šokantne tvrdnje, osobito s obzirom da Riječ Božja također navodi u Ivanu 3:20 da svatko tko čini zlo “mrzi svjetlo” – što znači, oni mrze kad je istina razotkrivena i kada se otkrivaju zla djela koja su počinjena u mraku.

Ono što to pokazuje jest da Papa Franjo podučava ono što Biblija naziva “doktrina demona”, upletena tumačenja Svetih pisama koja prikladno štite rimokatoličku vjeru od svake kontrole.

Nadalje, tvrdeći da oni koji traže istinu i pravdu rade za đavla, sam Papa Franjo bogohuli se Svetim Duhom koji je Božja riječ za koju tvrdi da predstavlja otkrivanje neoprostivog grijeha.

To sugerira da Papa Franjo i svaki homoseksualni, pedofilski biskup i svećenik koji je iskoristio nevinu djecu idu ravno za pakao, također čak i “licemjerni” ljudi koji razotkrivaju takva zlodjela rade za đavla.

Istina je da nitko nkoga ne “optužuje” za nšta, jer je mačka već pobjegla iz vreće. “Optuživač”, kako papa Franjo iznosi, implicira da netko samo ima neutemeljenu optužbu koja uopće nije primjenjiva na ovu situaciju.

Imajte na umu da ovo nije prvi put da je Papa Franjo usmeno zaprljao one koji su govorili o rimokatoličkoj perverziji i korupciji.

U drugim prigodama Papa Franjo je nazvao one koji izražavaju kritike prema odvratnostima rimokatoličkih svećenika koji siluju dječake kao “plodove dijaboličkog duha”.

“Jedina legitimna optužba je protiv vas samih” – dodao je papa Franjo u toj istoj izjavi, uvijavajući istinu i okrećući ju prema onima koji ju žele upoznati.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , ,