Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » Otrovnije za ljude od visoko fruktoznog kukuruznog sirupa: Ovaj prljavi mali tajni sastojak je SVUGDJE u vašoj hrani (i pićima)

Otrovnije za ljude od visoko fruktoznog kukuruznog sirupa: Ovaj prljavi mali tajni sastojak je SVUGDJE u vašoj hrani (i pićima)

natrij-benzoatJeste li se ikada zapitali zašto jedna trećina svih Amerikanaca dobiva rak u nekom trenutku u svom životu, iako ga nitko nije imao prije jednog stoljeća?

Što je s leukemijom, mislite li da je ona nasljedna? Vi ste totalno u krivu. Uobičajeni sastojak u bezalkoholnim pićima, u konzerviranoj paprici i kiselim krastavcima uzrokuje leukemiju, ali niti jedan liječnik u Americi nije ovlašten razgovarati o tome.

Koji je to otrov? Naziva se natrijev benzoat, a naći ćete ga u popularnim proizvodima za uklanjanje boje, sredstvima za otklanjanje mrlja, gumenim proizvodima i mnogim američkim prehrambenim proizvodima koje je FDA odobrila za prehranu ljudi.

Natrij benzoat je bio zabranjen u industrije proizvodnje gume jer su mnogi radnici izloženi ovom spoju razvili leukemiju i umrli.

Natrijev benzoat se proizvodi miješanjem natrijevog hidroksida sa benzojevom kiselinom, što daje visoko destruktivno otapalo.

U Europi, mediji vrište kako bi država zabranila toksični “konzervans” jer on može ometati normalan razvoj djece.

Američki masovni mediji, naravno, neće izgovoriti ni riječ o tome. Znanstvenici se boje istraživanja toksičnosti natrijevog benzoata jer bi mogli prouzročiti “samoubojstvo” prehrambene industrije i farmaceutske industrije, sa čime su se već susreli mnogi istraživači raka, holistički liječnici i istraživači cjepiva.

Natrij benzoat je poznati karcinogen koji oduzima ljudskim stanicama kisik, razgrađuje imunološki sustav i uzrokuje razvoj karcinoma krvi.

Na deklaraciji sastojaka proizvoda vidjet ćete izraze poput “za očuvanje svježine” ili “kao konzervans”. Vi ćete se osjećati sigurno i ugodno kada vaš mozak zapljusnu ovi sretni slogani, no ono što vaše tijelo pokušava probaviti je opasna kemikalija koja se sintetizira u laboratoriju pomoću kemikalija.

No situacija postaje još gora. Kada se natrijev benzoat kombinira sa vitaminom C ili vitminom E, nastaje benzen.

Tada leukemija ubacuje u svoju petu brzinu. Na staničnoj razini, natrijev benzoat oduzima mitohondrijima kisik i ponekad potpuno isključuje “elektranu” vaših stanica.

On programira staničnu smrt, a kad su stanice lišene kisika, ne uspijevaju se boriti protiv infekcije i bolesti, uključujući i rak – mutaciju i nekontroliranu podjelu stanica.

Natrijev benzoat produljuje rok trajanja hrane i pića, a skraćuje život ljudi koji ga konzumiraju redovito

Provjerite svoje porizvode poput gotove salate, džemova, umak od soje, ocat, voćne sokove, salsu, pivu, isjeckane sireve, gazirana pića, vodu za ispiranje usta, pastu za zube, sirup protiv kašlja i stotine kozmetičkih proizvoda da li sadrže ovu poznatu kemikaliju – kancerogeni natrij benzoata.

To je najjeftiniji inhibitor kvarenja hrane na tržištu, no on oduzima ljudskom tijelu esencijalne hranjive tvari, pomažući i potičući kronične neurodegenerativne bolesti kao što su Parkinsonova i Alzheimerova bolest.

Kemijsko-prehrambena industrija SAD-a dobro je zaštićena. FDA nije provela nikakvo istraživanje da bi zaštitila potrošače od aditiva i konzervansa koji uzrokuju rak.

Natrijev benzoat je osobito opasan jer uništava dijelove DNA. Posebno napada mitohondrije – stanice koje koriste kisik kako bi proizvodile energiju. Mitohondriji kontroliraju životni ciklus stanica i rast stanica.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , , , ,