Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » Uragan Florence udario DIREKTNO u nuklearnu elektranu Brunswick … pomolite se za vašu sigurnost!

Uragan Florence udario DIREKTNO u nuklearnu elektranu Brunswick … pomolite se za vašu sigurnost!

florence-uraganUragan Florence, koji je rano u petak ujutro došao na kopno, direktno je udario na nuklearno postrojenju Brunswick u Southportu u američkoj saveznoj državi Karolini

Oko (centar) uragana – gdje su najjači vjetrovi – upravo se sada kovitla izravno iznad zgrada nuklearne elektrane sa vjetrovima brzine od 150 kilometara na sat.

Najmanje dvanaest aktivnih nuklearnih elektrana stoje na izravnoj putanji uragana Firence.

Mnogi Amerikanci zabrinuti su jesu li te nuklearne elektrane spremne preživjeti najgori scenarij izravnog udarca uragana.

Sada znamo da je došlo do izravnog udara. Srećom, vjetar uragana je pao sa 220 km/h na oko 150 km/h tijekom posljednjih 48 sati.

Sada samo molitva može spasiti da se te nuklearne elektrane teško ne oštete ili unište od strane oluje.

Kao što pokazuje karta, elektrana Brunswick se nalazi južno od Wilmington, North Carolina. Upravo je to mjesto gdje se trenutno nalazi oka uragana.

Dužnosnici Sjeverne Karoline trenutno izvještavaju da je gotovo pola milijuna građana ostalo bez električne energije.

Nuklearna elektrana Brunswick je jedna od nekoliko elektrana koje su navodno “isključene” prije dolaska oluje. No mainstream mediji su, što ne iznenađuje, sustavno lagali javnost o tim zatvaranjima.

Nuklearne elektrane zahtijevaju tjedne da bi se rashladile crpke nakon čega bi se moglo provesti zatvaranje i isključivanje nuklearne elektrane.

Ne mogu se jednostavno isključiti u trenu kao prekidač za svjetlo. Ako se rashladne pumpe ne uspiju rashladiti u bilo kojem trenutku tijekom dugotrajnog postupka zatvaranja, šipke nuklearnog goriva mogu prokuhati vodu rashladne tekućine i povećati temperaturu dok se ne dogodi nuklearno taljenje.

Ništa od toga nije javno objavljeno od strane lažnih mainstream medija koji rutinski šute o rizicima nuklearne energije.

U ovom trenutku, sve što možemo učiniti je nadati se i moliti da nuklearni objekti elektrane Brunswick izdrže vjetrove i poplave oluje.

Čak i ako nešto krene po zlu s jednim ili više od tih objekata, budite uvjereni da će mediji lagati i prikrivati čak i ako zračenje dođe u atmosferu, baš kao i tijekom katastrofe u Fukushimi.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , ,