Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE » Bivši šef FBI-a razotkrio ‘Iluminate, sotonizam i pedofilske prstenove’ (VIDEO)

Bivši šef FBI-a razotkrio ‘Iluminate, sotonizam i pedofilske prstenove’ (VIDEO)

gunder-ciaBivši šef FBI-ja i zviždač Ted Gunderson razotkrio je sotonizam u CIA-i, Iluminate i pedofilske prstenove i još puno više, prije njegove smrti 2011. godine

Postoje neki koji vjeruju da ga je elita ubila da ga ušutkaju.

Nakon odlaska iz FBI-a, Gunderson je održao prezentacije širom zemlje, upozorivši javnost na terorističke napade pod “lažnim zastavama”, sotonističke rituale zlostavljanja, MK kontrole uma i Chemtrailse …

Gunderson je najpoznatiji ne samo zbog razotkrivanja tih zala i edukacije javnosti, već zbog toga što je stavio svoj život na kocku ne bi li pomogao i zaštitio mnoge žrtve.

Gunderson je neumorno radio kako bi razotkrio seksualno i sotonističko ritualno zlostavljanje djece od strane globalne elite.

Bio je dio akcije razotkrivanja slučaja Franklin, koji je uključivao vladino krijumčarenje droga, pranje novca, otmicu djece i prisiljavanje dječaka iz sirotišta sa srednjeg zapada za seks s američkim kongresmenima.

Gunderson je također u svojim govorima razotkrio CIA-u i međunarodnu trgovinu djecom.

Pitao je osobe na svojim seminarima da kopiraju njegovo istraživanje i distribuiraju ga što je moguće većem broju ljudi.

Obrazovanje i osvještavanje je bio Gundersonov plan za poraz globalne fašističke tiranije.

Pogledajte njegova predavanja:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,