Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA, MEDIJI » POZNATA MUZIČKA ZVIJEZDA STEVIE WANDER: ‘Oni koji ne vjeruju u globalno zatopljenje su krivi za smrt Arethe Franklin’

POZNATA MUZIČKA ZVIJEZDA STEVIE WANDER: ‘Oni koji ne vjeruju u globalno zatopljenje su krivi za smrt Arethe Franklin’

wander-stevieSmrtonosni oblik raka gušterače koji je ubio Aretha Franklin može se pripisati barem djelomično onima koji ne vjeruju u globalno zagrijavanje, kaže muzička legenda Stevie Wonder

Sjetivši se Arethinog životu i glazbe tijekom intervjua u emisiji “CBS Morning Morning”, Wonder je sugerirao da globalno zatopljenje možda ima ulogu u njezinoj smrti, žaleći se da oni koji poriču klimatsku promjenu “ne vjeruju da ono što radimo utječe na svijet. ”

“Samo osjećam da sve ove različite bolesti koje imamo i sve što se događa u svijetu dijelom je zato što postoje oni koji ne vjeruju u globalno zagrijavanje, i ne vjeruju da ono što radimo utječe na svijet” – rekao je Wonder.

“Toplina utječe na svijet i utječe na nas. Samo se nadam da će ljudi izaći iz ludosti i spoznati da svi mi, kako mislimo, kako gledamo, kako postupamo s drugima, nikad nećemo otključati bravu dok istinski ne odustanemo od mržnje, zla i sebičnosti. Ako to činimo, možemo otključati neke od onih stvari koje nas drže zatočenima na ovom mjestu.”

Aretha Franklin je umrla 16. kolovoza u 76. godini života zbog uznapredovalog raka gušterače neuroendokrinog tipa.

Wonder je u prošlosti ukorio sve one koji negiraju klimatske promjene.

Ikona glazbene industrije je komentirao iza uragana koji su pogodili Ameriku 2017. godine: “Moramo početi voljeti i cijeniti naš planet, i svatko tko vjeruje da ne postoji globalno zatopljenje mora biti slijep ili neinteligentan”.

Pogledajte intervju:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA, MEDIJI · Tags: , , , , , ,