Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » SVJETSKA NEPROFITNA ORGANIZACIJA PORUČUJE: Vi ste RASIST ako se ne slažete sa mitologijom ‘klimatskih promjena’

SVJETSKA NEPROFITNA ORGANIZACIJA PORUČUJE: Vi ste RASIST ako se ne slažete sa mitologijom ‘klimatskih promjena’

klimatski-marsZagovornici klimatskih promjena se stvarno ne mogu boriti protiv znanosti, pa su se umjesto toga poslužili nekim drevnim izrazima

Danas, ako ne vjerujete u mitologiju klimatskih promjena, to mora značiti da ste rasist, prema svjetskoj neprofitnoj organizaciji Sierra Clubu.

Da, ispravno ste to pročitali. Dugogodišnja ekološka organizacija zaustavila se na studiji koja tvrdi da postoji snažna povezanost između “smanjenog slaganja sa znanstvenim konsenzusom o klimatskim promjenama” i “visoke razine rasne mržnje”.

Istraživanje, koje je proveo Salil D. Benegal sa Sveučilišta DePauw, koristio je podatke iz anketa javnog mnijenja poput Američkih nacionalnih izbornih studija (ANES) i Pew-a kako bi ukazao na to da su rasne predrasude i identifikacija povezane sa mišljenjima o klimatskim promjenama tijekom Obaminog predsjedanja.

Naime, Benegal je rekao da republikanci koji su imali visoke rezultate razine “rasne mržnje” njih 84 posto je vjerojatno da će poricati pojam klimatskih promjena uzrokovanih čovjekovim djelovanjem.

Štoviše, republikanci s višim razinama rasne mržnje imali su tri puta veću vjerojatnost da se neće slagati sa tim da su klimatske promjene realne.

Kako se ocjenjuje “rasna mržnja”? Agencija ANES intervjuira nacionalne uzorke birača i prije i poslije svakog predsjedničkog izbora u zemlji od 1960-ih.

Kako bi se utvrdila rasna mržnja prema afričkim Amerikancima, anketa pita ljude koliko se slažu ili ne slažu, na ljestvici od jedan do pet, s nizom pitanja poput: “Ako bi se crnci samo malo više potrudili, oni bi mogli biti jednako dobri kao bijelci, “Ili” Irci, Talijani, Židovi i mnoge druge manjine koje su nadvladale predrasude i napredovale. Crnci bi trebali raditi isto bez ikakvih posebnih pogodnosti.”

Sierra klub je provokativno objavio na Twitteru: “Postotak bijelih Amerikanaca koji su rekli da vjeruju da su klimatske promjene vrlo ozbiljan problem smanjio se tijekom Obamine administracije. Zašto?”

Nekako je Benegal zaključio da Obamaova boja kože potiče ljude prema skepticizmu klimatskih promjena. Naravno, sve veća sumnja ne bi imala nikakve veze sa rastućim dokazima protiv ideje da je globalno zatopljenje uzrokovano ljudskom aktivnošću, zar ne?

To je daleko manje senzacionalno i zahtijeva od njih da priznaju da znanost zapravo ne podupire njihovu ideju. Kad sve ostalo ne uspije, globalisti uvijek uvijek optužuju ljude da su rasisti!

Uostalom, to je pristup kojim se služio klimatski alarmist Al Gore, kao što Daily Caller ističe. Usporedio je križarski rat protiv globalnog zagrijavanja sa građanskim pravima i abolicionističkim pokretima, dobivši time oštre kritike iz mnogih skupina.

Posljednjih godina istraživanja pokazuju da su predviđanja klimatskih promjena potpuno pretjerana, precijenivši utjecaj za čak 45 posto.

Također je došlo na vidjelo da su “klimatološki znanstvenici” krivotvorili svoje podatke, mijenjajući zabilježene površinske temperature kako bi izgledao kao da se zagrijavanje događa, što zapravo nije istina.

Također su “prilagodili” podatke plimnih valova kako bi podržali priču o klimatskim promjenama. Ako se ljudi odmaknu od ideje da ljudska aktivnost uzrokuje globalno zagrijavanje, to nema nikakve veze sa rasom, a sve u svezi najnovijih rastućih dokaza pokazuje nam da je to malo više od prijevare.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , ,